Τα φορέματα που χρειάζεστε στη ντουλάπα σας -Μόνο 5 [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα φορέματα που χρειάζεστε στη ντουλάπα σας -Μόνο 5 [εικόνες]

Instagram/@harpersbazaarus
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάντε εικόνα τη ντουλάπα σας... Τι βλέπετε; Τα ρούχα που φοράτε συνέχεια, εκείνα που προτιμάτε σε πιο καλές εμφανίσεις και εκείνα που απλά αγοράσατε, επειδή σας άρεσαν. Αυτά δεν τα έχετε φορέσει ποτέ!

Οι άνθρωποι της μόδας ξέρουν πολύ καλά πως δεν χρειάζονται ένα σωρό ρούχα για σωστό στιλ, οπότε εσείς τι να τα κάνετε;

Για παράδειγμα, ξέρατε πως μόνο 5 φορέματα είναι τα αναγκαία; Αυτά που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες; Σίγουρα όχι, μιας και συνέχεια θέλετε να αγοράζετε φορέματα, μίνι, μίντι, μάξι, σε περίπτωση που χρειαστούν.

Το φόρεμα του πάρτι

Λιγότερο κλασικό, το φόρεμα του πάρτι πρέπει να αντανακλά το ποιες είστε. Οταν το φοράτε, να νιώθετε «θεές». Τώρα το σχέδιο και το χρώμα είναι στη δική σας επιλογή.

Τα φορέματα που χρειάζεστε στη ντουλάπα σας -Μόνο 5 [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Instagram @kendalljenner

Το φόρεμα γραφείου

Αυστηρό και κομψό θα σας κάνει να νιώσετε πως τίποτα δεν μπορεί να σας σταθεί εμπόδιο στη δουλειά σας. Προτιμήστε το κλασικό μαύρο, το ναυτικό μπλε ή ένα pattern, για κάτι πιο ιδιαίτερο.

Το μικρό μαύρο φόρεμα

Αυτό είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα. Μπορείτε να φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλάζοντας απλά αξεσουάρ και παπούτσια.

Τα φορέματα που χρειάζεστε στη ντουλάπα σας -Μόνο 5 [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Instagram @harpersbazaarus

Το μάξι

Απλό και αέρινο. Ενα μάξι φόρεμα σε ένα κλασικό χρώμα και ποιοτικό ύφασμα μπορεί να φορεθεί παντού. Με σανδάλια ή με ψηλοτάκουνα, το μάξι είναι ιδανική επιλογή από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ για ποτό.

Το κάζουαλ

Τις ημέρες που δεν έχετε όρεξη να ντυθείτε, αλλά θέλετε να δείχνετε κομψή στη βόλτα σας, είναι πάντα η λύση. Το κάζουαλ φόρεμα είναι άνετο, αέρινο και μοδάτο, χωρίς κόπο. Συνδυάστε το με τα sneakers σας για μια σούπερ εμφάνιση.

Τα φορέματα που χρειάζεστε στη ντουλάπα σας -Μόνο 5 [εικόνες] | iefimerida.gr 2

elderflowerlily

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φορέματα γυναίκα μόδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ