Σάμος: Συνελήφθησαν τρεις μετανάστες με πλαστά έγγραφα - iefimerida.gr

Σάμος: Συνελήφθησαν τρεις μετανάστες με πλαστά έγγραφα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Lefteris Partsalis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις μετανάστες συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης στο αεροδρόμιο της Σάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου.

Σε βάρος των τριών μεταναστών (από το Μπουρούντι, την Ερυθραία και το Καμερούν, ηλικίας 20, 26 και 33 ετών, αντίστοιχα), σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της πλαστογραφίας, της παράβασης της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και της απόπειρας παραβίασης περιορισμών διαμονής.

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος και η 26χρονη προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Αθήνα, επιδεικνύοντας ως ταξιδιωτικά έγγραφα, δύο δελτία αιτήσαντος διεθνούς προστασίας, τα οποία όπως διακριβώθηκε ήταν πλαστά. Από τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε, ότι ο 33χρονος είχε προμηθεύσει τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στους προαναφερόμενους αλλοδαπούς, διευκολύνοντας την παράνομη κίνηση και διαμονή τους στη χώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μετανάστες Σάμος πλαστά έγγραφα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ