Ηρθε ο καιρός για γκριλ, μπάρμπεκιου, μπόλικο τσίλι και μαρινάδες.
Εφοδιαστείτε επιπλέον με φρέσκο κόλιανδρο και λεμόνια λάιμ που θα απογειώσουν τα ψητά σας.
Σήμερα σας δίνω μια εντελώς καλοκαιρινή συνταγή, σουβλάκι κοτόπουλο, μαριναρισμένο μισή ώρα νωρίτερα. Ετοιμάστε τα καλαμάκια σας.
Υλικά
- Στήθος κοτόπουλο σε κύβους
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
- 1 λάιμ
- 1 κουταλιά τσίλι μπούκοβο
- Ελαιόλαδο, δύο κουταλιές σούπας
Εκτέλεση
- Σε ένα βαθύ μπολ βάλτε όλα τα υλικά για την μαρινάδα
- Τρίψτε αρκετό ξύσμα από το λάιμ
- Στρίψτε και τον χυμό του
- Τοποθετήστε τους κύβους κοτόπουλο και αφήστε το για 30 λεπτά
- Ανάψτε το μπάρμπεκιου και ψήστε τα σουβλάκια κοτόπουλο για 10 λεπτά
- Εναλλακτικά, μπορείτε να τα ψήσετε στο γκριλ για 15-20 λεπτά
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο