Η χειρότερη ομάδα του EURO - Αποκλείστηκε από τη 2η αγωνιστική - iefimerida.gr

Η χειρότερη ομάδα του EURO - Αποκλείστηκε από τη 2η αγωνιστική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίσημα η Ουκρανία έγινε η χειρότερη ομάδα το Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μόλις επτά ημέρες μετά την έναρξη του στη Γαλλία.

Το συγκρότημα του Μιχαήλ Φομένκο αν και άφησε πολλές υποσχέσεις στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Γερμανία παρά την ήττα, γνώρισε ταπεινωτικό αποκλεισμό, χάνοντας και στο 2ο παιχνίδι από την Β.Ιρλανδία με σκορ 2-0.

Οι Ουκρανοί, οι οποίοι είχαν καταφέρει να πάρουν την πρόκριση μέσω των αγώνων μπαράζ αφού τερμάτισαν στην 3η θέση του προκριματικού ομίλου, ταξίδεψαν στα γαλλικά γήπεδα με όλα τους τα αστέρια ωστόσο η δεύτερη ήττα σε συνδυασμό με την ισοπαλία που ακολούθησε στο άλλο παιχνίδι ανάμεσα στην Γερμανία και την Πολωνία, έφερε τον αποκλεισμό.

Πλέον θεωρείται σχεδόν βέβαιο από τον Τύπο της χώρας πως ο Φομένκο δύσκολα θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ενώ ήδη ακούγεται το όνομα του Αντρέι Σεφτσένκο, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είχε ακολουθήσει την ομάδα στη Γαλλία προκειμένου να βοηθήσει ψυχολογικά τους συμπατριώτες του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 ΟΥΚΡΑΝΙΑ αποκλεισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ