Συνεχίζονται οι κοινές ενέργειες της Stoiximan με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Συνεχίζονται οι κοινές ενέργειες της Stoiximan με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έπειτα από την παρουσίαση της συγκλονιστικής συμπαραγωγής με θέμα τη ζωή και την πορεία του Δημήτρη Διαμαντίδη η συνεργασία των 2 πλευρών ανέδειξε και το κοινωνικό πρόσωπό της.

Σήμερα υλοποιήθηκε η υπόσχεση της Stoiximan για τη διάθεση του ποσού των 13.000€ στην οικογένεια του Γ.Γ. για την οικονομική κάλυψη της χειρουργικής επέμβασης του νεαρού φίλου του Παναθηναϊκού αλλά και των νοσηλειών του.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Marketing κος Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος δήλωσε: ” Ευχόμαστε στον μικρό φίλο του Παναθηναϊκού καλή επιτυχία, καλή δυναμη και τον περιμένουμε κοντά μας το συντομοτερο δυνατόν να παρακολουθήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα”.

Ο CEO της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κος Παναγιώτης Τριαντόπουλος δήλωσε: «Ευχαριστούμε το Μεγάλο Χορηγό μας stoiximan.gr που είναι δίπλα όχι μόνο στην ομάδα, αλλά και σε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματική ανάγκη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός stoiximan χειρουργείο ευρώ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ