Θεοδωράκης για τα Αirbus: Πήραμε 3,7 εκατ. ευρώ, ενώ 6 χρόνια που ήταν παρκαρισμένα δώσαμε 4,8 - iefimerida.gr

Θεοδωράκης για τα Αirbus: Πήραμε 3,7 εκατ. ευρώ, ενώ 6 χρόνια που ήταν παρκαρισμένα δώσαμε 4,8

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«ΕΛΛΑΣ, τι θα γίνει φίλε μου με εμάς; Ως πότε δηλαδή θα σερνόμαστε πίσω από τους λαϊκιστές και τους γραφειοκράτες;».

Αυτό το ρητορικό ερώτημα-σχόλιο διατύπωσε το Σταύρος Θεοδωράκης, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, με αφορμή την πώληση των δύο Airbus της παλιάς Ολυμπιακής.

Ο κ. Θεοδωράκης υπενθυμίζει ότι στις 21 Μαρτίου είχε δηλώσει: «Τα αεροπλάνα της παλιάς Ολυμπιακής σαπίζουν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Το Δημόσιο πληρώνει 800.000 για τον ελλιμενισμό τους. Στο τέλος θα τα πουλήσουμε για παλιοσίδερα».

Στο σχόλιο της ανάρτησής του ο επικεφαλής του Ποταμιού τονίζει: «Χθες, όντως, πουλήθηκαν για παλιοσίδερα. Πήραμε 3,7 εκατ. ευρώ, ενώ για τα 6 χρόνια που ήταν παρκαρισμένα δώσαμε 4,8 εκατ. ευρώ. Προσέξτε τώρα: Το 2013 μάς έδιναν 18 εκατ. δολάρια αλλά… οι λαϊκιστές της πολιτικής έλεγαν τότε ότι θα ήταν σκάνδαλο η πώληση τους και από κοντά το Ελεγκτικό Συνέριο έκρινε ότι η αγοραπωλησία θα "έβλαπτε το δημόσιο συμφέρον". Έτσι χάσαμε, ούτε λίγο ούτε πολύ, καμιά 20αριά εκατομμύρια!».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος Θεοδωράκης Airbus πώληση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ