Ξέχασαν να δηλώσουν Έλληνα Πρωταθλητή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ - iefimerida.gr

Ξέχασαν να δηλώσουν Έλληνα Πρωταθλητή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος και δύο μέρες μετά ήταν έτοιμος να αγωνιστεί και στα 100 μέτρα, ελπίζοντας να κάνει ξανά υπερήφανη την Ελλάδα. Ομως ο Χρήστος Κουτούλιας ανακάλυψε την τελευταία στιγμή πως η Ομοσπονδία είχε ξεχάσει να τον δηλώσει!

Στον ουρανό του Γκροσέτο της Ιταλίας υψώθηκε η ελληνική σημαία μετά την τεράστια επιτυχία του Χρήστου Κουτούλια στο άλμα εις μήκος όπου κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Ο Ελληνας Πρωταθλητής, είχε ζητήσει από τον προπονητή του να δηλωθεί και στα 100 μέτρα, κάτι που έγινε και περίμενε πως και πως να φτάσει η μέρα προκειμένου να αγωνιστεί σε ένα ακόμη άθλημα όπου είχε ελπίδες για μια ακόμη διάκριση. Ωστόσο την τελευταία στιγμή ο αθλητής και ο προπονητής του, Κώστας Βογιατζάκης ανακάλυψαν πως η Ομοσπονδία είχε ξεχάσει να δηλώσει τον Κουτούλια. Οταν πλέον προσπάθησε να διορθώσει το λάθος της ήταν ήδη αργά, με αποτέλεσμα να έρθει το ξέσπασμα από τον προπονητή του Έλληνα αθλητή μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο facebook.

Ξέχασαν να δηλώσουν Έλληνα Πρωταθλητή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ