«Οταν ο δικομματισμός καταρρέει η Αριστερά κρύβεται στην...τουαλέτα» - iefimerida.gr

«Οταν ο δικομματισμός καταρρέει η Αριστερά κρύβεται στην...τουαλέτα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Γρηγόρης Ψαριανός σε συνένετυξή του επιτίθεται στην Αριστερά λέγοντας πως κάθε φορά που ο δικομματισμός καταρρέει, εκείνη βρίσκεται στην τουαλέτα. Ο κ.Ψαριανός τονίζει «κάθε φορά που υπάρχει θέµα συµµετοχής στη διακυβέρνηση, η Αριστερά κάνει την πάπια» και επιµένει πως «όταν ο δικοµµατισµός καταρρέει, η Αριστερά κρύβεται στην τουαλέτα, καθώς το µόνο που ξέρει είναι να βγαίνει στα κεραµίδια».

Επίσης θεωρεί ότι κακώς η Αριστερά δεν έθεσε θέµα αποκλεισµού από την κυβέρνηση συνεργασίας της «Ακροδεξιάς», όπως έγινε στην Ιταλία, στη συµµετοχή της οποίας αποδίδει την καταψήφιση από τη ∆ΗΜΑΡ της κυβέρνησης Παπαδήµου. Ο κ. Ψαριανός θεωρεί ότι δεν υφίσταται θέµα «αριστερής στροφής» του κόµµατός του, ενώ αναφορικά µε τις ευνοϊκές µετρήσεις των δηµοσκοπήσεων εκτιµά ότι «το τωρινό 8% είναι λίγο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ