«Στον πάγκο» -Το νέο είδος φλερτ, που δεν είναι καθόλου μα καθόλου ευγενικό - iefimerida.gr

«Στον πάγκο» -Το νέο είδος φλερτ, που δεν είναι καθόλου μα καθόλου ευγενικό

Pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποτε οι ειδικοί των σχέσεων είχαν σκαρφιστεί τον όρο «ghosting», για να χαρακτηρίσουν τα ραντεβού που έχουν εξαφανιστεί από τη ζωή σας. Ετσι, χωρίς ένα γεια!

Ηταν τη στιγμή που μάλλον οι περισσότεροι αναρωτιόσασταν τι στο καλό έκανα λάθος, επέφταν για λίγο στη μιζέρια μαζί με σοκολάτες και νάτσος και στη συνέχεια προχώρησαν στη ζωή τους, χωρίς να συνέβαινε τίποτα. #yolo

Κάπου εκεί, ήρθε το New York Magazine να φωτίσει με ένα νέο όρο τις σχέσεις: το «benching», που είναι η νέα τάση στα ραντεβού και το φλερτ και δεν είναι καθόλου μα καθόλου ευγενικό.

Τι είναι το «benching»; Είναι όταν κάποιος ενδιαφέρεται και του αρέσει η παρέα σας, υπόσχεται ραντεβού αλλά πάντα κάτι του τυχαίνει. Βέβαια, συνεχίζει να σας στέλνει μηνύματα στο κινητό αλλά και σε όλα τα social media.

Σκεφτείτε το σαν να παίζετε ποδόσφαιρο για παράδειγμα. Είστε στον πάγκο, αλλά στην πραγματικότητα δεν παίζετε. Ωστόσο, είστε μέλος της ομάδας και πάντα έτοιμοι να παίξετε όταν αποφασίσει ο προπονητής σας.

Οι ειδικοί στις σχέσεις Σελίνα και Βίκι, οι οποίες έχουν ξεκινήσει on line μαθήματα για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αλλάξουν εντελώς σκεπτικό για την αγάπη και τα ραντεβού, εξηγούν στη metro.co.uk τι ακριβώς «παίζει».

«Το on line φλερτ έχει καταστήσει ευκολότερο από ποτέ το benching. Μπορούμε να στείλουμε ένα ωραίο μήνυμα και να τραβήξουμε το ενδιαφέρον του συνομιλητή μας», λένε και προσθέτουν:

«Απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια και δέσμευση! Ο bencher κρατά τις επιλογές του ανοικτές. Τις αφήνουν ανοικτές γιατί δεν θέλουν να πάρουν το ρίσκο μιας λάθος επιλογής».

«Ακόμα και όταν παίρνουμε την απόφαση να βγούμε ραντεβού, έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας πως κάτι καλύτερο μπορεί να υπάρχει εκεί έξω», εξηγούν.

Οι benchers, λοιπόν, δεν δίνουν σημασία σε αυτό που τους ενδιαφέρει και δεν θέλουν να δεσμευτούν πλήρως, καθώς κάτι καλύτερο μπορεί να έρθει. Βέβαια, δεν κόβουν και τη συζήτηση, γιατί δεν θέλουν να καταλήξουν μόνοι.

Η Σελίνα και η Βίκι συμβουλεύουν πως σε περίπτωση που πιστεύετε πως είστε στον... πάγκο, προτείνετε γρήγορα ημερομηνία για να βγείτε ραντεβού.

Εάν πει ναι και το ακυρώσει, μην απαντήσετε ξανά σε μηνύματα. Προχωρήστε για να βρείτε έναν άνθρωπο που θα θέλει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ benching φλερτ σχέσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ