Στοίχημα: Ασος και πολλά γκολ στο Γαλλία - Αλβανία - iefimerida.gr

Στοίχημα: Ασος και πολλά γκολ στο Γαλλία - Αλβανία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκινά σήμερα η 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro 2016 και το Betarades.gr είναι για μία ακόμη ημέρα κοντά σας προκειμένου να αναλύσει τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στοιχηματικά.

Συνεχίζουμε και την Τετάρτη (15/06), λοιπόν, με τις προτάσεις του Betarades.gr, στο οποίο μπορείτε πέρα από τα αναλυτικά previews και τα προγνωστικά, να ενημερώνεστε, μεταξύ άλλων, για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του αξιόπιστου Livescore.

Τρεις είναι οι αναμετρήσεις που περιλαμβάνονται στο σημερινό πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Για τον 1ο όμιλο, η Ρουμανία αντιμετωπίζει την Ελβετία στις 19:00 και η Γαλλία την Αλβανία στις 22:00, ενώ στις 16:00 η αυλαία ανοίγει με το ματς του 2ου ομίλου ανάμεσα στη Ρωσία και τη Σλοβακία. Επιλογές pre match προκύπτουν για τα δύο από αυτά τα παιχνίδια, τα Ρωσία – Σλοβακία και Γαλλία – Αλβανία, ενώ για τον αγώνα Ρουμανία – Ελβετία είναι προτιμότερο να περιμένουμε το live προκειμένου να δούμε πως θα μπούνε οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

Πείθουν περισσότερο οι Ρώσοι

Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά παιχνίδι της Τετάρτης, το Ρωσία – Σλοβακία. Οι Ρώσοι στην πρεμιέρα τους στη διοργάνωση κατόρθωσαν να «κλέψουν» το βαθμό κόντρα στην Αγγλία, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στις καθυστερήσεις. Είχαν παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 73', κατάφεραν, όμως, να σώσουν την παρτίδα με μία κεφαλιά του Βασίλι Μπερεζούτσκι στο φινάλε. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρωσίας, Λεονίντ Σλούτσκι, επέλεξε το 4-2-3-1 με τον Τζιούμπα στην κορυφή της επίθεσης και τον Κοκόριν στα άκρα κόντρα στα «τρία λιοντάρια». Δεν αναμένεται σήμερα να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα, με τον Γκλουσακόφ, βέβαια, που αγωνίστηκε ως αλλαγή στο προηγούμενο παιχνίδι, να διεκδικεί μία θέση στο βασικό σχήμα.

Η Σλοβακία, από την πλευρά της, την 1η αγωνιστική αντιμετώπισε την πιο αδύναμη, θεωρητικά, ομάδα του ομίλου, την Ουαλία. Ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο ματς και παραδόθηκε στις ορέξεις του Γκάρεθ Μπέιλ και της παρέας του. Σε αντίθεση με τους Ουαλούς, οι Σλοβάκοι δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που είχαν, κάτι που πλήρωσαν ακριβά. «Δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε ιδανικά τις ευκαιρίες κόντρα στην Ουαλία, η οποία κατάφερε αντίθετα, να εκμεταλλευτεί τα λάθη μας. Το αποτέλεσμα κόντρα στην Ουαλία δεν μας βοηθάει, ωστόσο, καλούμαστε κόντρα στη Ρωσία να επανορθώσουμε», ανέφερε ο τεχνικός Κόζακ. Αμφίβολος και για το σημερινό παιχνίδι ο Χουμπότσαν που δεν αγωνίστηκε ούτε στην πρεμιέρα κόντρα στην Ουαλία.

Προγνωστικό: Με την πλάτη στον τοίχο θα παραταχθεί στη σημερινή αναμέτρηση η Σλοβακία, η οποία μετά την ήττα από την Ουαλία, γνωρίζει ότι ένα αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στους Ρώσους θα ελαχιστοποιήσει τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Ρώσοι, βέβαια, απέναντι στην Αγγλία έδειξαν ένα αρκετά καλοδουλεμένο σύνολο, που ξέρει τι ζητάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πως να το πάρει. Σαφώς πιο εύκολο το ματς με τη Σλοβακία, σε σχέση με την πρεμιέρα απέναντι στα «τρία λιοντάρια», το 2.35 στο οποίο προσφέρεται η νίκη της ομάδας του Σλούτσκι είναι πολύ ελκυστική απόδοση για να περάσει απαρατήρητη.

Το βίντεο με την ανάλυση και το προγνωστικό για το Ρωσία – Σλοβακία

Απελευθερωμένοι οι Γάλλοι

Το δεύτερο σημερινό παιχνίδι το οποίο θα απασχολήσει στοιχηματικά είναι αυτό ανάμεσα στην «οικοδέσποινα» Γαλλία και την Αλβανία. Οι Γάλλοι, έστω και αν τα βρήκαν... σκούρα κόντρα στη Ρουμανία, πήραν αυτό που ήθελαν. Προηγήθηκαν με τον Ζιρού στο 57', στο 65' ισοφαρίστηκαν από το σημείο του πέναλτι για να διαμορφώσει το τελικό 2-1 ο Ντιμίτρι Παγιέ με ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς στο 89'. Αφού, λοιπόν, οι «τρικολόρ» απέβαλαν το άγχος της πρεμιέρας, σήμερα περιμένουμε να παίξουν περισσότερο ελεύθερα, γνωρίζοντας, παράλληλα, ότι η νίκη θα τους στείλει, ουσιαστικά, από τώρα στην επόμενη φάση. Δεν αποκλείεται να δούμε ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ. Επικρατέστερος για να καθίσει στο πάγκο, σε σχέση με το ματς απέναντι στη Ρουμανία, είναι ο Αντουάν Γκριζμάν. Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στην πρεμιέρα, με τον Μαρσιάλ να αποτελεί τον επικρατέστερο αντικαταστάτη του, χωρίς να αποκλείεται, βέβαια, να πάρει φανέλα βασικού ο Κομάν.

Από την άλλη πλευρά, η Αλβανία προσπάθησε όσο... μπορούσε απέναντι στην Ελβετία, αλλά πλήρωσε το κάκιστο πρώτο 20λεπτο και ηττήθηκε 1-0. Έχανε απ’ το 5’ λόγω της λανθασμένης εξόδου του γκολκίπερ Μπερίσα και την κεφαλιά του Σχαρ, ενώ όλα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα στο 36’, όταν ο αρχηγός Τσάνα αποβλήθηκε (σωστά) με δεύτερη κίτρινη. Το πάλεψαν όσο μπορούσαν οι «αετοί», έκαναν δύο μεγάλες φάσεις με Σαντίκου και Τσικαλέσι στο πρώτο και δεύτερο μέρος αντίστοιχα, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι γλύτωσαν σε αρκετές περιπτώσεις απ’ το δεύτερο γκολ και ηττήθηκαν δίκαια. Πρέπει να μπούμε πιο δυνατά στο παιχνίδι και να κλείσουμε τους χώρους. Η Γαλλία μας γνωρίζει και δε νομίζω ότι θα μας υποτιμήσει, αλλά θα μπει στο ματς με ενθουσιασμό, τόνισε ο τεχνικός των Αλβανών, Τζιάνι Ντε Μπιάζι.

Προγνωστικό: Η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι, φυσιολογικά, η Γαλλία. Οι παίκτες του Ντεσάμπ, μετά τη νίκη της πρεμιέρας είναι πλέον πιο άνετοι και δε θα έχουν τόσο μεγάλο άγχος, όσο απέναντι στη Ρουμανία. Βρίσκουν έναν αντίπαλο του οποίου μπορούν να επιβληθούν, εφόσον εμφανιστούν στοιχειωδώς σοβαροί, και η επιλογή μας είναι ο Άσσος σε συνδυασμό με το Over 2.5 γκολ, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.88.

Το βίντεο με την ανάλυση και το προγνωστικό για το Γαλλία - Αλβανία

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 στοίχημα Γαλλία Αλβανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ