ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου σε ΣΥΡΙΖΑ: Περιμένατε να στρώσουμε κόκκινο χαλί στον Κατρούγκαλο; - iefimerida.gr

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου σε ΣΥΡΙΖΑ: Περιμένατε να στρώσουμε κόκκινο χαλί στον Κατρούγκαλο;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου με αφορμή τα επεισόδια κατά την επίσκεψη Κατρούγκαλου στην Κρήτη, τονίζοντας μάλιστα ότι τα όσα υποστήριζει ο ΣΥΡΙΖΑ αγγίζουν τα όρια της γελειότητας.

Εκφράζει την έκπληξή της για «τις έξαλλες ανακοινώσεις που αναφέρονται στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε η πρωτοβουλία για το συντονισμό πρωτοβάθμιων εργατικών σωματείων και άλλες συλλογικότητες ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού εργασίας Γ. Κατρούγκαλου» και προσθέτει: «Τι περίμενε ο ΣΥΡΙΖΑ να στρώσει ο κόσμος κόκκινα χαλιά να περάσει ο Κατρούγκαλος την ίδια στιγμή που επιβάλει άγρια φορολογία» και προειδοποιεί:

«Δεν έχουν δει ακόμη τίποτα, τώρα ο πόνος και η αγανάκτηση του Λαού ωριμάζει και γίνεται οργή. Οι εργαζόμενοι και ο λαός θα υψώσουν πύργο ατίθασο απέναντι στη βάρβαρη πολιτική κυβέρνησης ΕΕ κεφαλαίου.»

Μεταξύ άλλων υποστηρίζει:

«Αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ θεωρεί ότι είναι δημοκρατία να βασανίζεις και να πίνεις το αίμα του Λαού κάνει μεγάλο λάθος. Είναι τραμπουκισμός απέναντι στο Λαό, όπως ενάντια στο δημοκρατικό αίσθημα ήταν και το τσαλαπάτημα του μεγάλου λαϊκού ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, που το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑΙ , με τη βοήθεια και των άλλων κόμματων της πολιτικής της Ευρωπαϊκής ένωσης και της πλουτοκρατίας.

Δημοκρατία είναι να διεκδικεί ο λαός το δίκιο του και να το επιβάλει με εργατικούς αγώνες. Αυτό ήταν πάντα δημοκρατία και όχι η επικράτηση των συμφερόντων των τραπεζιτών, της ΕΕ και της πλουτοκρατίας.

Ας σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις γελοιότητες γιατί μοιάζει με το γερμανό, δήθεν ιστορικό Χαινς Ρίχτερ, ο οποίος αναρωτιέται γιατί οι κρητικοί στην Μάχη της Κρήτης φέρθηκαν τόσο βάναυσα στους φασίστες Γερμανούς εισβολείς και κατηγορεί τους Κρητικούς που αντιστάθηκαν, ότι καταπάτησαν τα ανθρώπινα δικαιώματα των γερμανών!!! Το ίδιο κάνει και η κυβέρνηση, πρώτα ρημάζει τη ζωή των εργαζόμενων και όταν αυτοί διαμαρτύρονται τους κατηγορεί ως τραμπούκους!!!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ