Μαντόνα για το Ορλάντο: Οργή στο διαδίκτυο για την ανάρτησή της [εικόνες] - iefimerida.gr

Μαντόνα για το Ορλάντο: Οργή στο διαδίκτυο για την ανάρτησή της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ανάρτηση της βασίλισσας της ποπ, Μαντόνα, μετά την τραγωδία στο Ορλάντο προκάλεσε οργή στο διαδίκτυο.

Η διάσημη τραγουδίστρια ανήρτησε τη διάσημη πλέον φωτογραφία στην οποία φιλιέται παθιασμένα με την Μπρίτνει Σπίαρς στα βραβεία του MTV το 2003.

Μαντόνα για το Ορλάντο: Οργή στο διαδίκτυο για την ανάρτησή της [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Τη φωτογραφία του καυτού φιλιού συνόδευε η λεζάντα: «Γκέι ή στρέιτ, όχι στο μίσος. Σταματήστε το μίσος. Σταματήστε τη βία. #revolutionoflove».

Η ανάρτηση έγινε και στους δυο προσωπικούς λογαριασμούς της ποπ σταρ, το Twitter και το instagram την Κυριακή και προκάλεσε οργισμένα σχόλια των θαυμαστών της.

Μαντόνα για το Ορλάντο: Οργή στο διαδίκτυο για την ανάρτησή της [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

«Αλήθεια; 50 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εσύ ασχολείσαι με τον εαυτό σου;» διερωτήθηκε ένας χρήστης. «Δεν είσαι λεσβία και αυτό είναι ένα ψεύτικο φιλί» σχολίασε ένας άλλος. «Αυτή η ανάρτηση δείχνει ένα άλλο επίπεδο ασέβειας. Η δημοσιότητα δεν είναι το ίδιο με την αγάπη» έγραψε μια θαυμάστρια.

Μαντόνα για το Ορλάντο: Οργή στο διαδίκτυο για την ανάρτησή της [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Αντιλαμβανόμενη τη γκάφα της, η βασίλισσα της ποπ, ανέβασε άλλη μια φωτογραφία γράφοντας χαρακτηριστικά ότι προσεύχεται για την παγκόσμια ειρήνη. Προσεύχεται για το Ορλάντο.

«Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς τη θρησκεία ως δικαιολογία για να συμπεριφέρεσαι άσχημα σε άλλους ανθρώπους. Δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι άσχημα με πρόσχημα τον Θεό. Ολοι αξίζουμε την αγάπη» έγραφε η φωτογραφία που απεικόνιζε την ίδια και αναρτήθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Πηγή φωτογραφίας: instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαντόνα Ορλάντο φωτογραφία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ