Γκάφα του Facebook: Κατά λάθος, κήρυξε τις Φιλιππίνες σε κατάσταση πολέμου - iefimerida.gr

Γκάφα του Facebook: Κατά λάθος, κήρυξε τις Φιλιππίνες σε κατάσταση πολέμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ευχή για την Ημέρα Ανεξαρτησίας των Φιλιππίνων θέλησε να αναρτήσει το Facebook, αλλά κατέληξε σε γκάφα, για την οποία αναγκάστηκε να απολογηθεί.

Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης «καλωσόριζε» τους χρήστες στις Φιλιππίνες την Κυριακή με το μήνυμα «Χαρούμενη Ημέρα Ανεξαρτησίας! Ευχόμαστε σε όλους υγεία, ευτυχία και ευημερία». Το κακό είναι πως το γράφημα που συνόδευε τις ευχές είχε ανάποδα τα χρώματα της σημαίας της χώρας, δηλαδή στην κορυφή το κόκκινο και όχι το μπλε. Κάτι που στις Φιλιππίνες σημαίνει ότι η χώρα είναι σε κατάσταση πολέμου!

Το Facebook απέσυρε την ανάρτηση και απολογήθηκε, όταν αρκετοί επεσήμαναν το λάθος. «Εγινε χωρίς πρόθεση και λυπούμαστε. Ενδιαφερόμαστε βαθύτατα για την κοινότητα στις Φιλιππίνες και σε μία προσπάθεια να συνδεθούμε με τους ανθρώπους την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, κάναμε ένα λάθος», ήταν η δήλωση του Facebook προς το AFP.

Φωτογραφία: Facebook/ Philippine Star

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Facebook σημαία Φιλιππίνες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ