Βρήκαμε τον τρόπο να ελληνοποιήσουμε και το αβοκάντο.
Πολύτιμος καρπός, κρίμα να μην τον τρώτε σε όλα τα πιάτα σας!
Βάλτε το αβοκάντο στη χωριάτικη σαλάτα, είναι πεντανόστιμο και ωφέλιμο.
Υλικά
- Ντομάτες ή ντοματίνια
- 1 αγγούρι
- 1 αβοκάντο ώριμο
- Λίγη φέτα, μέτρια, Καλαβρύτων π.χ. σε κύβους
- 1 κρεμμύδι
- 1 πράσινη πιπεριά
- Ελαιόλαδο και μαϊντανό
- Ελάχιστο ξύδι, αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόψτε όλα τα υλικά σε κύβους ή στα δύο αν έχετε ντοματίνια
- Βάλτε σε μπολ με ελαιόλαδο και ελάχιστο ξύδι
- Αν δεν σερβίρετε αμέσως, κόψτε το αβοκάντο τελευταία στιγμή
Σημείωση: Τα αβοκάντο είναι σκληρά όταν τα αγοράζουμε. Χρειάζονται μερικές ημέρες ωρίμανση, αγοράστε μπόλικα και αφήστε τα σε σκιερό μέρος,
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο