Αφαίρεσαν την άδεια από την αεροπορική μόνο για μουσουλμάνους - iefimerida.gr

Αφαίρεσαν την άδεια από την αεροπορική μόνο για μουσουλμάνους

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: facebook/RayaniAir
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tίτλοι τέλους για τον πρώτο ισλαμικό αερομεταφορέα της Μαλαισίας, την Rayani Air, καθώς οι Αρχές αποφάσισαν να αφαιρέσουν την άδεια λειτουργίας της.

Η Rayani Air ιδρύθηκε ως εταιρεία που θα λειτουργούσε με βάση τον ισλαμικό νόμο Σαρία. Το φαγητό που περιλαμβανόταν στις πτήσεις 'ήταν το ενδεδειγμένο για να καταναλώνουν οι μουσουλμάνοι, δεν είχε αλκοολούχα ποτά και οι αεροσυνοδοί ήταν ντυμένες συντηρητικά φροντίζοντας να καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του σώματός τους.

Η αρμόδια Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ανέστειλε την άδεια λειτουργίας της εταιρείας έπειτα από έρευνας, ισχυριζόμενη ότι η Rayani Air είχε παραβιάσει τους όρους της άδειάς της ενώ ταυτόχρονα δεν πληρούσε τις οικονομικές και διοικητικές προϋποθέσεις ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί. Η άδεια λειτουργίας της εταιρείας είχε ήδη ανασταλεί από τον Απρίλιο, εξαιτίας της αιφνιδιαστικής διακοπής των δρομολογίων της, λόγω απεργίας των πιλότων.

Η Rayani Air είχε δύο αεροσκάφη στην κατοχή της με 60 άτομα προσωπικό αέρος. Εξυπηρετούσε δύο προορισμούς στην Μαλαισία και σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, σχεδίαζε μελλοντικά δρομολόγια προς τη Μέκκα για τα μεγάλα προσκυνήματα στην ιερή πόλη του Ισλάμ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροπορική εταιρεία Μαλαισία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ