Αγγλος οπαδός σε κώμα - «Η ζωή του θα αλλάξει» - iefimerida.gr

Αγγλος οπαδός σε κώμα - «Η ζωή του θα αλλάξει»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυσάρεστα είναι τα νέα που φτάνουν από τη Γαλλία όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του Αντριου Μπας, ο οποίος νοσηλεύεται σε κώμα σε νοσοκομείο της Μασσαλίας.

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν ανέφερε πως η ζωή του Άγγλου οπαδού δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο όμως παραμένει σε τεχνητό κώμα.

Οπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, οι γιατροί απέφυγαν να δώσουν αναλυτική κατάσταση της υγείας του όμως οι πληροφορίες που έβγαιναν από το νοσοκομείο δεν άφησαν αισιόδοξα μηνύματα.

Οπως χαρακτηριστικά γράφουν, η ζωή του Μπας θα αλλάξει όταν οι γιατροί αποφασίσουν να τον βγάλουν από το τεχνητό κώμα και πως θα κουβαλά αρκετές «πληγές» στο υπόλοιπο της ζωής του από τα χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Μάλιστα επικαλούνται πηγή από το περιβάλλον του Άγγλου, ο οποίος είναι οπαδός της Πόρτσμουθ.

Οι γαλλικές αρχές βρίσκονται μάλιστα σε συνεργασία με την αγγλική αστυνομία προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στους δρόμους της Μασσαλίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 Αγγλία Γαλλία ΡΩΣΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ