Η «Αποστολή» στηρίζει 185 οικογένειες σε Χίο, Ψαρά και Οινούσες [εικόνες] - iefimerida.gr

Η «Αποστολή» στηρίζει 185 οικογένειες σε Χίο, Ψαρά και Οινούσες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη Χίο και την Ενορία του Αγίου Ματθαίου «Κοφινά» επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Χίου Ψαρών και Οινουσσών, Μάρκο και τον Γενικό Διευθυντή της «Αποστολής», Κωνσταντίνο Δήμτσα.

Στη συνέχεια, έγινε η διανομή 205 κιβωτίων σε 185 οικογένειες, που θα λαμβάνουν την ίδια βοήθεια μηνιαίως.

«Η βοήθεια στο πλησίον είναι το ορόσημο της αποστολής μας, είναι το σημείο αναφοράς κάθε δράσης, κάθε προσπάθειας για ουσιαστική προσφορά. Η «Αποστολή» στο μέτρο των δυνατοτήτων της θα συνεχίσει να προσφέρει στον άνθρωπο ανακουφίζοντας τον από πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζει», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, τον οποίο ευχαρίστησε ο Μητροπολίτης Χίου για την στήριξη που προσφέρει μέσω της «Αποστολής» σε οικογένειες που πλήττονται από την οικονομική κρίση.

«Οι ακρίτες είναι προτεραιότητα στη ψυχή και στη καρδιά μας. Στόχος που υλοποιούμε κάθε φορά η υποστήριξη των ακριτικών νησιών μας σε υγειονομικό υλικό, φάρμακα και τρόφιμα. Η «Αποστολή» ιδιαίτερα στη Χίο, στηρίζει συνεχώς με προγράμματα που υλοποιεί για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης αλλά και του προσφυγικού προβλήματος», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Δήμτσας, ευχαριστώντας τον Μητροπολίτη Χίου για την άριστη συνεργασία και τη λεπτομερή καταγραφή των οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών που χρήζουν βοήθειας και ανακούφισης.

Η «Αποστολή» στηρίζει 185 οικογένειες σε Χίο, Ψαρά και Οινούσες [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η «Αποστολή» στηρίζει 185 οικογένειες σε Χίο, Ψαρά και Οινούσες [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιερώνυμος αποστολή Χίος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ