Στοίχημα: Με το δεξί αρχίζει το EURO η Αγγλία - iefimerida.gr

Στοίχημα: Με το δεξί αρχίζει το EURO η Αγγλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θετικά άνοιξε η αυλαία του Euro 2016 για τη νέα στήλη προγνωστικών του site, καθώς με το καλημέρα οι Betarades έστειλαν τους αναγνώστες του iefimerida στο… ταμείο με το Over 2.5 στην αναμέτρηση Γαλλία – Ρουμανία.

Συνεχίζουμε σήμερα με τα Προγνωστικά Euro του Betarades.gr σε μία ημέρα με τρεις αναμετρήσεις, από τις οποίες ξεχωρίζει η βραδινή αυτή ανάμεσα στην Αγγλία και τη Ρωσία.

Προβάδισμα η Σλοβακία

Παρότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει το πρώτο παιχνίδι της ημέρας στις 16:00 με την Αλβανία να παίζει απέναντι στην Ελβετία για τον Α’ όμιλο, αυτό το παιχνίδι δε θα μας απασχολήσει pre match και αν χρειαστεί θα ασχοληθούμε μαζί στο Live, από την ειδική στήλη που Betarades.gr στην οποία προτείνουμε Live προτάσεις. Έτσι αρχίζουμε τα προγνωστικά μας από την αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 και είναι αυτή μεταξύ της Ουαλίας και της Σλοβακίας. Ένα παιχνίδι με τη δική του σημασία, αφού για πρώτη φορά έπειτα από 20 χρόνια δυο πρωτάρες σε τελική φάση Euro συναντιούνται σε εναρκτήριο παιχνίδι ομίλου.Η σημειολογία όμως δε σταματά εδώ καθώς μία «βουτιά» στο παρελθόν θα μας δείξει πως το πρώτο γκολ του Γκάρεθ Μπέιλ με τη φανέλα της Εθνικής Ουαλίας σημειώθηκε το 2006 κόντρα στη Σλοβακία.

Η μαχητικότητα και η ομαδικότητα είναι δύο στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ομάδα της Ουαλίας, που σήμερα είναι έτοιμη να ζήσει ιστορική μέρα, καθώς πραγματοποιεί την παρθενική της εμφάνιση σε τελική φάση Euro. Με το… σπαθί της κέρδισε την πρόκρισή της καθώς οι εξαιρετικές εμφανίσεις στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της έδωσαν την 2η θέση του 2ου ομίλου πίσω από το Βέλγιο με ρεκόρ 6-3-1. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν ηττήθηκε σε κανένα εντός έδρας παιχνίδι, δέχθηκε συνολικά μόλις τέσσερα τέρματα, ενώ είχε σε εξαιρετική κατάσταση το μεγάλο της αστέρι Γκάρεθ Μπέιλ που σημείωσε τα επτά από τα έντεκα τέρματα της. Φυσικά, πέραν του Γκάρεθ Μπέιλ στην αποστολή της Ουαλίας βρίσκονται και άλλα «βαριά» ονόματα όπως Τζο Άλεν (Λίβερπουλ), Άαρον Ράμσεϊ (Άρσεναλ) και Μπεν Ντέιβις (Τότεναμ).

Από την άλλη πλευρά η Σλοβακία έρχεται με φόρα, ενθουσιασμό και αρκετό τσαμπουκά και αν καταφέρει να πραγματοποιήσει εμφανίσεις ανάλογες με αυτές των προκριματικών τότε θα μπορεί να ατενίζει με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον της στο Euro. Όπως και οι Ουαλοί κατέλαβαν την 2η θέση στον 2ο όμιλο, τερματίζοντας στο -5 από την πρώτη Ισπανία, ενώ άφησαν πίσω τους τις Ουκρανία, Λευκορωσία, Λουξεμβούργο και Σκόπια. Πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις και στο πλαίσιο της προετοιμασίας της όπου έδωσε επτά φιλικά τεστ, μετρώντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες, με την επικράτηση επί της Γερμανίας (1-3) να ξεχωρίζει. Αναφορικά με το υλικό, διαθέτει ένα γεμάτο ρόστερ που συνδυάζει εμπειρία, ποιότητα και ταλέντο, με τον Μάρεκ Χάμσικ να είναι το αστέρι αυτής της ομάδας. Φυσικά, ο Χάμσικ δεν είναι το μοναδικό μεγάλο όνομα, μιας και στην αποστολή της Σλοβακίας βρίσκεται επίσης ο Μάρτιν Σκρτελ (Λίβερπουλ), ο άσος του ΠΑΟΚ Ρόμπερτ Μακ, αλλά και οι γνωστοί από το πέρασμα τους από το ελληνικό πρωτάθλημα Βάις και Στοχ.

Προγνωστικό: Η εμπειρία, η ποιότητα, το «δέσιμο» και η ποδοσφαιρική «πονηριά» που αναμένουμε να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο η Σλοβακία μας οδηγούν να τη στηρίξουμε στο «Διπλό». Όμως ο αμυντικός αγωνιστικός προσανατολισμός της Ουαλίας μας αναγκάζουν να καλύψουμε το Στοίχημά μας με Draw No Bet (σ.σ: Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Κερδίζουμε σε περίπτωση νίκης της Ουαλίας. Αν το παιχνίδι έρθει ισόπαλο, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας). Άρα «Διπλό» DNB σε απόδοση 2.00 μέσο όρο.

Δείτε σε βίντεο την ανάλυση του Betarades.gr για τον αγώνα Ουαλία – Σλοβακία

Τα «Τρία Λιοντάρια» κερδίζουν τους Ρώσους

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει από τη σημερινή ημέρα είναι το Αγγλία – Ρωσία στις 22:00, με το φίλαθλο κοινό να περιμένει να δει αν φέτος όντως είναι η χρονιά των Άγγλων. Πάντως αν κρίνουμε από τα προκριματικά τότε πρέπει να περιμένουμε μεγάλα πράγματα από το συγκρότημα του Χόντσον, καθώς η Αγγλία ήταν η μοναδική ομάδα που σημείωσε μόνο νίκες (10/10) στα προκριματικά του EURO 2016.

Τι πρέπει να κάνει φέτος η Αγγλία για να μπορέσει να δείξει κάτι διαφορετικό στο πολυπληθές κοινό της; Μα να ξεπεράσει το… σύνδρομο των τελικών φάσεων, καθώς στα προκριματικά συνηθίζει να τα πηγαίνει περίφημα. Όσον αφορά το ρόστερ που θα δούμε στα γήπεδα της Γαλλίας, αυτό χαρακτηρίζεται από μεγάλο ταλέντο (βλέπε Ντάιερ, Ντέλε Άλι, Βάρντι κ.α.). Λείπουν, βέβαια, οι ηγετικές μορφές των Τζέραρντ και Τέρι, με τον Γουέιν Ρούνεϊ (αρχισκόρερ όλων των εποχών με το εθνόσημο) να αποτελεί το φυσικό ηγέτη και να καλείται ταυτόχρονα να απαντήσει στις κριτικές περί καθοδικής πορείας στην καριέρα του, μία εκ των οποίων ήρθε από τον κόουτς Σλούτσκι της Ρωσίας («δεν είναι ο παίκτης που ήταν παλιά»). Θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμού ο επιθετικός Ντάνι Γουέλμπεκ, ο μεσοεπιθετικός Οξλέιντ-Τσαμπερλέιν και οι αμυντικοί Λουκ Σο και Φιλ Γιαγκέλκα.

Ξεπέρασαν πλήρως τις ενοχλήσεις τους και είναι διαθέσιμοι για το σημερινό ματς οι αμυντικοί Μπέρτραντ, Σμόλινγκ και Κέιχιλ. Το πιθανότερο είναι να δούμε μία διάταξη 4-2-3-1, με τον Κέιν να… κερδίζει τον Βάρντι για τη θέση του φουνταριστού και τον Ρούνεϊ να αγωνίζεται λίγο πιο πίσω, έχοντας στα «φτερά» τους Στέρλινγκ και Λαλάνα.

Η δυνατή και πάντα επικίνδυνη Ρωσία είναι ο αντίπαλος των Άγγλων στη σημερινή πρεμιέρα του «Βελοντρόμ». H «Αρκούδα» δίνει το «παρών» σε τελική φάση EURO για πέμπτη φορά μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης. Υψηλότερη διάκριση στις τέσσερις προηγούμενες περιπτώσεις ήταν η παρουσία στα ημιτελικά το 2008 (κατέκτησε το τρόπαιο ως Σοβιετική Ένωση του 1960). Οι Ρώσοι πήραν το εισιτήριο για τα γήπεδα της Γαλλίας ως 2οι του ομίλου τους, «τρέχοντας» σερί 6-2-2 με αντιπάλους την Αυστρία, τη Σουηδία, το Μαυροβούνιο, το Λιχτενστάιν και τη Μολδαβία. Να σημειωθεί ότι με τον Καπέλο στον πάγκο σημείωσαν στα προκριματικά δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, με την έλευση του Σλούτσκι να… φέρνει 4/4 νίκες με απολογισμό γκολ 11-1. Το μεγάλο πρόβλημα της Ρωσίας είναι οι απουσίες λόγω τραυματισμών. Το μεγάλο αστέρι της, ο μεσοεπιθετικός Άλαν Τζαγκόεφ, είναι απών λόγω τραυματισμού, κάτι που ισχύει και για τους Ζιρκόφ, Κούζμιν και Τσερίσεφ. Στο τελευταίο φιλικό απέναντι στη Σερβία τραυματίστηκε και ο μέσος Ντενίσοφ, που αντικαταστάθηκε στην 23άδα από τον Γιουσούποφ της Ζενίτ. Ο Σλούτσκι αποφάσισε να μη συμπεριλάβει στην αποστολή και τον έμπειρο επιθετικό Κερζακόφ κι έτσι το επιθετικό βάρος καλούνται ουσιαστικά να σηκώσουν οι Κοκόριν και Τζιούμπα. Ο δεύτερος, βέβαια, είχε ενεργή συμμετοχή στα 9/18 γκολ της Ρωσίας στα προκριματικά, σκοράροντας οκτώ και δίνοντας μία ασίστ.

Πάντως ακόμα και στο σημερινό παιχνίδι με την Αγγλία υπάρχουν «πονοκέφαλοι» για τους Ρώσους. Αμφίβολοι είναι οι μέσοι Γκλουσάκοφ και Τορμπίνσκι, ο πρώτος υποφέρει από μυϊκές ενοχλήσεις, ο δεύτερος ταλαιπωρείται από ίωση Λογικά θα δούμε ένα σύστημα 4-3-3, με έναν εκ των Μαμάεφ ή Σιρόκοφ να συνθέτει μαζί με τους Γκολόβιν και Σατόφ την τριπλέτα της μεσαίας γραμμής.

Προγνωστικό: Ήρθε η ώρα για την Αγγλία να αποδείξει πως φέτος μπορεί; Εμείς θεωρούμε πως ήρθε για αυτό και επιλέγουμε τον «Άσσο» κόντρα στη Ρωσία. Οι πολλές απουσίες των Ρώσων, σε συνδυασμό με την πλήρη ομάδα που κατεβάζουν οι Άγγλοι με νέα – φρέσκα πρόσωπα που πλαισιώνονται από έμπειρους ποδοσφαιριστές δεν μας αφήνουν περιθώρια για άλλο σημείο. «Άσσος» λοιπόν σε απόδοση 2.00 μέσο όρο.

Δείτε σε βίντεο την ανάλυση του Betarades.gr για τον αγώνα Αγγλία - Ρωσία


Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 στοίχημα Αγγλία ΡΩΣΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ