Κουμουτσάκος: Η κυβέρνηση καλλιεργεί ένα επικίνδυνο κλίμα ανοχής - iefimerida.gr

Κουμουτσάκος: Η κυβέρνηση καλλιεργεί ένα επικίνδυνο κλίμα ανοχής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην προσπάθεια διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας στάθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γιώργος Κουμουτσάκος, επισημαίνοντας παράλληλα πως το άνοιγμα του κόμματος σε ολόκληρη την κοινωνία γίνεται επιτακτικό.

Στόχος δεν είναι άλλος από «μια ισχυρή μεταρρυθμιστική κυβέρνηση, η οποία θα οδηγήσει τη χώρα έξω από την κρίση» όπως δήλωσε ο κ.Κουμουτσάκος.

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά», δεν παρέλειψε να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη «Η κυβέρνηση καλλιεργεί ένα επικίνδυνο κλίμα ανοχής σε αντισυνταγματικές πρακτικές, σε έναν εθισμό αυταρχικού βολονταρισμού», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τις αλλαγές στα εργασιακά, αναφέρει ότι οι προτάσεις των δανειστών για ομαδικές απολύσεις είχαν τεθεί και επί κυβερνήσεως ΝΔ «αλλά ποτέ δεν έγινα δεκτές», ενώ αντίθετα εκφράζει την ανάγκη αλλαγής του συνδικαλιστικού νόμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Κουμουτσάκος ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ