Γεννηματά κατά Φίλη: Απαράδεκτες και καθεστωτικές οι δηλώσεις του - iefimerida.gr

Γεννηματά κατά Φίλη: Απαράδεκτες και καθεστωτικές οι δηλώσεις του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέση κατά του Νίκου Φίλη και των δηλώσεών του για τη συγκέντρωση της 15ης Ιουνίου, πήρε η Φώφη Γεννηματά, εξαπολύοντας επίθεση προς τον υπουργό Παιδείας.

«Κανείς κύριος Φίλης δεν μπορεί να το περιορίσει το δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώνουν. Η κοινωνία έχει το δικαίωμα να αντιδρά και είναι λογικό όταν η κυβέρνηση φέρνει αυτή την συμφωνία», τόνισε η Φώφη Γεννηματά αναφορικά με τις δηλώσεις του κ.Φίλη.

«Θεωρώ απαράδεκτες τις δηλώσεις του κ. Φίλη. Αυτές είναι καθεστωτικές δηλώσεις» τόνισε για την αναφορά του υπουργού Παιδείας ότι η συγκέντρωση της κίνησης με το σύνθημα «Παραιτηθείτε» «βρίσκεται στα όρια της συνταγματικής ανοχής».

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εξέφρασε την άποψη ότι όλες οι κινήσεις πρέπει να έχουν ταυτότητα, να μην είναι απολίτικες, σημειώνοντας πως «έτσι λειτουργούν οι δημοκρατίες»

Πάντως, ξεκαθάρισε πως ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά «ο κάθε ένας μπορεί να έχει διαφορετική άποψη, εγώ δεν είμαι Φίλης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φώφη Γεννηματά Νίκος Φίλης διαδήλωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ