Πρεμιέρα στο Euro 2016 με Over 2.5 γκολ - iefimerida.gr

Πρεμιέρα στο Euro 2016 με Over 2.5 γκολ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tο iefimerida βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της ειδικής συνεργασίας του με το Betarades.gr, με αφετηρία την τελική φάση του EURO 2016. Το πιο έγκυρο και δυνατό στοιχηματικό διαδικτυακό team στο ελληνικό διαδίκτυο θα αρθρογραφεί σε μέρες μεγάλου… στοιχηματικού ενδιαφέροντος προτείνοντάς σας τρόπους για να πάτε… ταμείο.

Όπως προαναφέραμε, η ανάλυση των σημαντικότερων παιχνιδιών του EURO 2016, που θα συνοδεύεται από εκτίμηση, αποτελεί μόνο την αρχή αυτής της συνεργασίας, η οποία θα έχει συνέχεια και στο επόμενο χρονικό διάστημα. Πάμε, λοιπόν, να μιλήσουμε για Στοίχημα και να ξεκινήσουμε με το εναρκτήριο παιχνίδι της φετινής διοργάνωσης, αυτό της οικοδέσποινας Γαλλίας με τη Ρουμανία.

Πολλά γκολ στο «Σταντ ντε Φρανς»

Για τρίτη φορά στην ιστορία της φιλοξενεί τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση σε επίπεδο Εθνικών ομάδων η Γαλλία, μετά το 1960 και το 1984. Στη δεύτερη περίπτωση κατέκτησε το τρόπαιο, με τον "άθλο" να επαναλαμβάνεται το 2000. Οι "τρικολόρ" μπαίνουν ως φαβορί για την κούπα (βάσει των αποδόσεων των στοιχηματικών εταιριών), έχοντας πάρει απευθείας πρόκριση για την τελική φάση του EURO 2016 και δίνοντας αρκετά φιλικά παιχνίδια, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη. Δεν έρχονται, βέβαια, αλώβητοι, καθώς βρίσκονται εκτός αποστολής ο επιθετικός Μπενζεμά (για τη... γνωστή ιστορία με τον Βαλμπουενά), οι αμυντικοί Ματιέ, Βαράν και Σακό (ο τελευταίος λόγω ντόπινγκ) και ο μέσος Λασανά Ντιαρά. Στον αντίποδα, όμως, πακτωλός εκατομμυρίων συνοδεύει την αξία παικτών όπως οι Πογκμπά, Ματουιντί, Καντέ, Γκριζμάν, Μαρσιάλ, Ζιρού, Κομάν, Παγιέ. Παραμένει ερωτηματικό η αποτελεσματικότητα στην άμυνα, με τους Ραμί και Κοσιελνί να φαντάζουν ως το πιθανότερο κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Η Ρουμανία, από την πλευρά της, δίνει για πέμπτη φορά το "παρών" σε τελική φάση EURO (μετά το 1984, το 1996, το 2000 και το 2008), έχοντας πάρει μόνο το 2000 την πρόκριση στην επόμενη φάση. Εξαιρετικοί οι Ρουμάνοι στο αμυντικό σκέλος στα προκριματικά, δέχθηκαν μόλις δύο γκολ σε 10 ματς, στα οποία παρέμειναν αήττητοι με ρεκόρ 5-5-0. Στον πάγκο τους βρίσκεται ο έμπειρος Άνχελ Ιορντανέσκου, που τους έχει οδηγήσει επίσης στα τελικά των Μουντιάλ 1994 και 1998. Τα ρουμανικά ΜΜΕ ανέφεραν χθες ότι ο πολύπειρος κόουτς ετοιμάζει έκπληξη με τη χρησιμοποίηση του -συνήθως εξτρέμ- Στάνκου στην κορυφή της επίθεσης και αμφιταλαντεύεται μόνο για τον κάτοχο της θέσης του επιτελικού χαφ. Βασικός υποψήφιος είναι ο Στάνκιου, ενώ «παίζει» και ο Σανμαρτεάν.

Με βάση όλα τα παραπάνω δεδομένα, καταλήγουμε λοιπόν στην εκτίμησή μας, η οποία είναι το Over 2.5. Αιτίες... τόσο η δεδομένη αποτελεσματικότητα της Γαλλίας στην επίθεση, αλλά και οι αμφιβολίες για την αμυντική της λειτουργία.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Δείτε σε βίντεο την ανάλυση του Betarades.gr για το Γαλλία – Ρουμανία

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 πρεμιέρα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ