Ξεκινά η γιορτή του ποδοσφαίρου - iefimerida.gr

Ξεκινά η γιορτή του ποδοσφαίρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Γαλλία οικοδέσποινα, η Ισπανία ως Πρωταθλήτρια Ευρώπης, 552 ποδοσφαιριστές και περίπου 8 εκατομμύρια θεατές σε 10 γήπεδα. Το EURO 2016 κάνει απόψε σέντρα και για τον επόμενο ένα μήνα, θα συντροφεύει τα βράδια όλων των ποδοσφαιρόφιλων στην υφήλιο.

Από τις 10 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου, δέκα γαλλικές πόλεις θα φιλοξενήσουν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και οι Γάλλοι ελπίζουν ότι θα επαναληφθεί η επιτυχία του 1984, όταν με μπροστάρη τον Μισέλ Πλατινί, στη διοργάνωση που είχαν διοργανώσει πάλι οι ίδιοι, στέφθηκαν για πρώτη φορά Πρωταθλητές Ευρώπης.

Για πρώτη φέτος συμμετέχουν 24 ομάδες και όχι 16. Κατά συνέπεια αλλάζει και η διεξαγωγή. Οι ομάδες κληρώθηκαν σε 6 ομίλους και από κάθε γκρουπ, θα προκριθούν οι δύο πρώτες εθνικές καθώς και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες.

Στην πρώτη νοκ-άουτ φάση μετέχουν 16 ομάδες και το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 25 του μήνα ενώ ο τελικός στις 10 Ιουλίου θα διεξαχθεί όπως και η πρεμιέρα στο «Σταντ ντε Φρανς» στο Παρίσι.

Το iefimerida.gr ετοίμασε ένα ειδικό blog για τη μεγάλη ευρωπαϊκή γιορτή του ποδοσφαίρου. Καθημερινά σε αυτό θα βρίσκετε όλες τις ειδήσεις που θα βγαίνουν από το EURO 2016, βίντεο, εικόνες, στοιχηματική προσέγγιση και φυσικά τα τελευταία νέα των 24 ομάδων.

Θα υπάρχουν οι προαναγγελίες των αγώνων καθώς και Live κάλυψη των σημαντικότερων αναμετρήσεων καθώς και σχόλιο μετά το τέλος κάθε αγωνιστικής ημέρας.

Το iEURO 2016 αποτελεί τον απόλυτο οδηγό για τον ένα ποδοσφαιρικό μήνα που θα ακολουθήσει. Καλή απόλαυση!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Γαλλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ