Ν.Δ.: Ξεκαθαρίστε τι θα κάνετε με το χαράτσι και τις διακοπές ρεύματος - iefimerida.gr

Ν.Δ.: Ξεκαθαρίστε τι θα κάνετε με το χαράτσι και τις διακοπές ρεύματος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να αναλάβουν οι υπουργοί τις ευθύνες τους και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση σε σχέση με τις διακοπές παροχής ρεύματος σε όσους πολίτες δεν μπορούν να πληρώσουν το χαράτσι για το ειδικό τέλος ακινήτων καλεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης.

Ειδικότερα, στη σχετική του ανακοίνωση τονίζει:

«Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, στη διάρκεια της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της μεταβατικής κυβέρνησης στη Βουλή, έκανε έκκληση να μην κόβεται το ρεύμα σε όσους πραγματικά δεν μπορούν να πληρώσουν το χαράτσι.

Δυστυχώς, η κατάσταση, σήμερα, παραμένει αδιέξοδη και επικρατεί απόλυτο αλαλούμ. Χιλιάδες συμπολίτες μας, που βρίσκονται σε πραγματικά δυσχερή θέση, δεν γνωρίζουν αν δικαιούνται εξαίρεσης. Οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και εκείνοι που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να ανταποκριθούν, βρίσκονται εκτεθειμένοι και ανυπεράσπιστοι.»

Καλούμε τους αρμόδιους υπουργούς να αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες τους, να δείξουν την πρέπουσα κατανόηση και να δώσουν λύση σε αυτό το μεγάλο και ευαίσθητο κοινωνικό θέμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ