Οριστικό: Ο Αντετοκούνμπο θα αγωνιστεί με την Εθνική στο Προολυμπιακό - iefimerida.gr

Οριστικό: Ο Αντετοκούνμπο θα αγωνιστεί με την Εθνική στο Προολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ήθελε, το ζήτησε, έγινε!Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε να πείσει τη διοίκηση των Μιλγουόκι Μπακς, να του επιτρέψουν να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα μπάσκετ στο Προολυμπιακό τουρνουά και το ανακοίνωσε με τον δικό του τρόπο μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram.

Οι Μπακς πίεζαν τον Αντετοκούνμπο να μείνει και να δουλέψει περισσότερο αυτό το καλοκαίρι στο Μιλγουόκι αφού είναι έτοιμοι να του προσφέρουν ένα νέο τετραετές συμβόλαιο με απολαβές 20 εκατ. δολάρια ετησίως.

Ωστόσο ο Έλληνας άσος είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν θα ήθελε με τίποτα να λείψει από το Προολυμπιακό τουρνουά και την προσπάθεια της Εθνικής. Τελικά κατάφερε να πείσει τους διοικούντες την ομάδα και έτσι θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Φώτη Κατσικάρη.

«Η απόφαση πάρθηκε. Δεν μπορώ να λείπω από το πλευρό σας, θα είμαι εκεί για εσάς», έγραψε χαρακτηριστικά συνοδεύοντας τη φωτογραφία με την ελληνική σημαία.

Οριστικό: Ο Αντετοκούνμπο θα αγωνιστεί με την Εθνική στο Προολυμπιακό  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ