Βούτσης: Δεν θα γίνει δημοψήφισμα για την αναθεώρηση του Συντάγματος -Εγινε παρεξήγηση - iefimerida.gr

Βούτσης: Δεν θα γίνει δημοψήφισμα για την αναθεώρηση του Συντάγματος -Εγινε παρεξήγηση

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε παρεξήγηση απέδωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, τις δηλώσεις Γεροβασίλη για τα περί δημοψηφίσματος στο θέμα της συνταγματικής αναθεώρησης.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη Τύπου ο κ. Βούτσης ξεκαθάρισε ότι η διαδικασία για την συνταγματική αναθεώρηση θα γίνει μόνο μέσα από τη Βουλή και των διαδικασιών που προβλέπονται από το Σύνταγμα.

Ωστόσο, είπε πως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η διαδικασία του δημοψηφίσματος για άλλα ζητήματα, όπως για παράδειγμα ο διαχωρισμός κράτους-Εκκλησίας ή τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Ξεκαθάρισε όμως πως δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για κάτι τέτοιο.

Παράλληλα ο κ. Βούτσης, αναφερόμενος στις δηλώσεις Φίλη, κράτησε -όπως και το Μαξίμου- σαφείς αποστάσεις από τον υπουργό Παιδείας, υποστηρίζοντας πως ο καθένας έχει την ευθύνη των λόγων του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ