«Το νερό είναι μολυσμένο και μας κάνει γκέι» - iefimerida.gr

«Το νερό είναι μολυσμένο και μας κάνει γκέι»

Περού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αιτία που αυξάνεται ο αριθμός των ομοφυλόφιλων σε χωριό του Περού ανακάλυψε ο δήμαρχος του, ο οποίος ισχυρίζεται ότι για όλα φταίει το...νερό.

Σύμφωνα με το δήμαρχο Χοσέ Μπενίτεζ, το νερό που καταναλώνουν στο χωριό του και το οποίο έρχεται από γειτονική πόλη Ταμπαλόσος, όπου κατοικούν 14.000 ομοφυλόφιλοι άντρες, έχει υψηλά επίπεδα στρόντιου.

«Δυστυχώς το στρόντιο μειώνει τις αντρικές ορμόνες και ξαφνικά θα είμαστε σαν την Ταμπαλόσος και σαν άλλες πόλεις, όπου τα ποσοστά της ομοφυλοφιλίας αυξάνονται», δήλωσε σε τοπικά μίντια ο αλλοπαρμένος δήμαρχος.

Ωστόσο, ο πρύτανης του Κολεγίου Φαρμακευτικής Χημείας της Λίμα κατέστρεψε το επιχείρημα του δηλώνοντας ορθά κοφτά ότι «μεγάλες ποσότητες από στρόντιο μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο των οστών και αναιμία, αλλά σε καμία περίπτωση ομοφυλοφιλία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ