Είναι το ευκολότερο παγωτό γιατί γίνεται χωρίς μηχανή παγωτού.
Είναι τόσο καταπληκτική ιδέα που θα ανακαλύψετε τον κόσμο του σπιτικού παγωτού, με αγνά υλικά, και θα το επεκτείνετε και σε άλλα φρούτα.
Η βασική αρχή αυτού του παγωτού είναι να καταψύχουμε τα φρούτα και να χρησιμοποιούμε ένα πλήρες γιαούρτι.
Βάλτε όση ζάχαρη θέλετε και επιλέξτε ζάχαρη άχνη ή σιρόπι αγαύης.
Υλικά
- 1 γιαούρτι πλήρες ή 5 κουταλιές σούπας
- 6 ροδάκινα ώριμα
- χυμό λεμονιού
- 3 κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη
- 1 βανίλια
- Κόκκινα φρέσκα φρούτα για το εσωτερικό
Εκτέλεση
- Καθαρίστε και κόψτε τα ροδάνικα σε κομμάτια
- Βάλτε τα σε σάκο τροφίμων και στην κατάψυξη
- 10 λεπτά πριν κάνετε το παγωτό, βάλτε και το γιαούρτι στην κατάψυξη
- Σε ένα μπλέντερ βάλτε τα κατεψυγμένα φρούτα, το γιαούρτι, το 1/3 χυμό λεμονιού, τη βανίλια και τη ζάχαρη
- Μην τα αφήσετε πολύ στο μπλέντερ, κάντε το ευγενικά
- Ψιλοκόψτε ό,τι κόκκινα φρούτα έχετε και βάλτε τα στο παγωτό
- Τοποθετήστε το παγωτό σας σε χάρτινα ποτηράκια ή μπολ
- Στην κατάψυξη για 3 ώρες πριν το φάτε
- Προσθέστε φιλαρισμένα αμύγδαλα για την παρουσίαση
- Το frozen yogurt είναι εθισμός!
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο