Η νέα ανάρτηση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη στο Facebook [εικόνα] - iefimerida.gr

Η νέα ανάρτηση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη στο Facebook [εικόνα]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι λίγες οι φορές από τότε που έχει φύγει ο αγαπημένος τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, η μητέρα του Αθηνά κάνει αναρτήσεις στο Facebook θέλοντας να στείλει τα δικά της μηνύματα.

Μόλις πριν από μερικές ημέρες η μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή ανάρτησε μια φωτογραφία από ένα σημείωμα το οποίο είχε βρεθεί στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Μεταξύ άλλων το αινιγματικό αυτό σημείωμα περιελάμβανε τα εξής: «Τι έγινε στην Αγία Τριάδα μέχρι το parking του αεροδρομίου στις 8 παρά τέταρτο; Μυρσίνη γιατί είπες ψέματα ενώ στον Ευαγγελισμό έλεγες ''Μας σκότωσε η μ@@@κισμένη'''; Φοβάσαι μη σε δώσει η Φρόσω για τα νταραβέρια σου και έτσι σε έχει δεμένη! Αθηνά ξύπνα. Στων εκβιαστών αυτοί που κλέβαν παράνομα τον χαζό και στα κανάλια αυτές. Αλλιώς ο Παντελής θα σκοτωθεί 2η φορά».

Τότε, η μητέρα με ανάρτηση του σημειώματος έγραφε χαρακτηριστικα: «Ζητώ την παρέμβαση των αρμόδιων αρχών».

Μόλις πριν από λίγες ώρες η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, άλλαξε τη φωτογραφία προφίλ της.

Στη νέα φωτογραφία προφίλ της, απεικονίζεται ο αγαπημένος τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης συνοδεία μιας λέξης: «Δικαίωση».

Η νέα ανάρτηση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη στο Facebook [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παντελίδη φωτογραφία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ