Σύλληψη 2 Ολλανδών για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών [εικόνες] - iefimerida.gr

Σύλληψη 2 Ολλανδών για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: astynomia.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν δύο υπήκοους Ολλανδίας, μία 19χρονη γυναίκα και ένα 36χρονο άνδρα, για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Όπως αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία, οι δύο υπήκοοι Ολλανδίας πρωινές ώρες της 4-6-2016, αφίχθησαν αεροπορικώς από την Ολλανδία στην Αθήνα, όπου παρέλαβαν ποσότητα κοκαΐνης, από άτομο που αναζητείται, προκειμένου να την μεταφέρουν και να την παραδώσουν στην Τουρκία, σε σημείο που θα υποδεικνύονταν από το εγκληματικό κύκλωμα. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, οι δράστες θα ταξίδευαν για Κωνσταντινούπολη με λεωφορείο.

Στην κατοχή τους βρέθηκε αποσκευή με διπλό πάτο, εντός του οποίου είχαν αποκρύψει ποσότητα κοκαΐνης βάρους 830 γραμμαρίων.

Σύλληψη 2 Ολλανδών για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω αλλοδαποί αποτελούν μέλη ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και πιο συγκεκριμένα κοκαΐνης.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύλληψη 2 Ολλανδών για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πηγή πληροφοριών & Φωτό: astynomia.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σύλληψη Ναρκωτικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ