Η μεγαλύτερη ήττα για Μουρίνιο και Τσέλσι – Αποζημίωση 6,5 εκατ. ευρώ στην Καρνέιρο [βίντεο] - iefimerida.gr

Η μεγαλύτερη ήττα για Μουρίνιο και Τσέλσι – Αποζημίωση 6,5 εκατ. ευρώ στην Καρνέιρο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη συμβιβαστική λύση επέλεξαν οι δικηγόροι της Τσέλσι και του Ζοσέ Μουρίνιο στη δικαστική διαμάχη με την Ευα Καρνέιρο, μετά τις καταγγελίες της πρώην γιατρού της ομάδας για σεξιστική συμπεριφορά προς το πρόσωπό της.

Το περιστατικό που συνέβη στην περσινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ, έφερε τη μεγαλύτερη ήττα του Ζοσέ Μουρίνιο σε προσωπικό επίπεδο. Η Εύα Καρνέιρο, η οποία είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον Εντεν Αζάρ, ο οποίος είχε τραυματιστεί, αντιμετώπισε την οργή του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος σύμφωνα με τη γιατρό την αποκάλεσε «κόρη πόρνης».

Τις επόμενες εβδομάδες, η Καρνέιρο απομακρύνθηκε από τη θέση της, πληρώνοντας κατά πολλούς τη διαμάχη της με τον Μουρίνιο, ο οποίος ακόμη και μπροστά στις κάμερες αναφέρθηκε με υποτιμητικά σχόλια για την ποδοσφαιρική της αντίληψη.

Η γεννημένη στο Γιβραλτάρ 42χρονη γυναίκα, ξεκίνησε αυτόματα τις διαδικασίες σέρνοντας στις δικαστικές αίθουσες τόσο την Τσέλσι όσο και τον Μουρίνιο, με μια σειρά από κατηγορίες.

Η υπόθεση εκδικάστηκε τελικά τη Δευτέρα στο Λονδίνο, με τις δύο πλευρές να αναζητούν μια συμβιβαστική λύση όμως η Καρνέιρο αρνήθηκε αρχικά το ποσό των 2 εκατ. ευρώ ενώ στη συνέχεια οι δικηγόροι της παρουσίασαν και νέα στοιχεία με μηνύματα και emails, τα οποία επιβάρυναν ακόμα περισσότερο τις θέσεις των Μουρίνιο και Τσέλσι.

Τελικά, λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης, η Τσέλσι συμφώνησε να καταβάλλει το ποσό των 6,5 εκατ. ευρώ στην Καρνέιρο, εκδίδοντας μάλιστα και μια ανακοίνωση, όπου ζητά συγγνώμη για όλα όσα συνέβησαν.

Συγγνώμη δεν ζήτησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος προς έκπληξη όλων δέχθηκε να βρεθεί στο δικαστήριο αλλά δεν συνάντησε ούτε στιγμή την Καρνέιρο. Για λογαριασμό του απάντησε η Τσέλσι αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Ο σύλλογος μετανιώνει για όσα συνέβησαν και οδήγησαν την κ.Καρνέιρο στην απόφαση να φύγει από το σύλλογο. Ζητάμε συγγνώμη από την ίδια και την οικογένειά της για όλη την αναστάτωση που δημιουργήσαμε. Θέλουμε να αποσαφηνίσουμε πως το να μπει ένας γιατρός γρήγορα στο γήπεδο, σημαίνει πως ακολουθεί τους κανόνες του ποδοσφαίρου και είναι η καίρια ευθύνη των γιατρών προς την ασφάλεια των παικτών.

Η κ.Καρνέιρο έβαζε πάντα το καλό των ποδοσφαιριστών της Τσέλσι πάνω απ' όλα. Θέλουμε να της ευχηθούμε κάθε επιτυχία στην μελλοντική της καριέρα.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο επίσης ευχαριστεί την κ.Καρνέιρο για την έξοχη και αφοσιωμένη δουλειά της ως πρώτη γιατρός της ομάδας και της εύχεται μια επιτυχημένη καριέρα».

Ο Μουρίνιο εξερχόμενος από το δικαστήριο δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο ενώ αρνήθηκε να πει γιατί δεν ζήτησε συγγνώμη. Σύμφωνα πάντως με όσα διέρρευσαν, ο Πορτογάλος αρνούνταν μέχρι και την τελευταία στιγμή ότι αποκάλεσε «κόρη πόρνης» την Καρνέιρο και πως η μοναδική φράση που χρησιμοποίησε πάνω στον εκνευρισμό του ήταν «son of bitch», η οποία ισχυρίστηκε πως είναι συνηθισμένη στα γήπεδα...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσέλσι Ζοσέ Μουρίνιο ευα καρνειρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ