Ο Παππάς «τρολάρει» τον αποκλεισμό του από την Εθνική ομάδα - Το απίθανο σχόλιο [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Παππάς «τρολάρει» τον αποκλεισμό του από την Εθνική ομάδα - Το απίθανο σχόλιο [εικόνα]

Πηγή:Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Φώτης Κατσικάρης δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ για το Προολυμπιακό τουρνουά, τον Νίκο Παππά, προκαλώντας αρκετές αντιδράσεις. Με αρκετή δόση αυτοσαρκασμού, ο άσος του Παναθηναϊκού δεν έχασε την ευκαιρία να πετάξει και την «μπηχτή» του για τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Στον επίσημο λογαριασμό της Εθνικής ομάδας στο Facebook, έγινε μια ανάρτηση αναφορικά με ένα διαγωνισμό για το κοινό, όπου ένας τυχερός θα μπορέσει να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής στο φιλικό παιχνίδι με την Τουρκία.

Γίνε ο 13ος παίκτης! Κάτσε στο πάγκο της Εθνικής στο φιλικό αγώνα με την Τουρκία και ταξίδεψε στο Τορίνο για το προολυμπιακό. Τράβηξε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο που να δείχνει πόσο αγαπάς την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ. Ανέβασέ τη στο λογαριασμό σου στο Instagram ή στο Twitter, ή ως σχόλιο κάτω από αυτό εδώ το post. Πρόσθεσε το hashtag ‪#‎13osPaiktis‬ και μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα διαλέξει ο κόουτς Κατσικάρης για να ακολουθήσει την ομάδα», έγραφε χαρακτηριστικά το post.

Λίγο αργότερα, ο Νίκος Παππάς, ουσιαστικά «τρολάροντας» τον εαυτό του και τον αποκλεισμό του από την αποστολή, έσπευσε να σχολιάσει: «Ισχύει και για μένα ο διαγωνισμός;».

Ο Παππάς «τρολάρει» τον αποκλεισμό του από την Εθνική ομάδα  - Το απίθανο σχόλιο [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Παππάς Εθνική Ομάδα μπάσκετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ