Ο Ιμπραΐμοβιτς τα έβαλε με τον Ολάντ: Τι σόι πρόεδρος είναι αυτός; Βοηθάω τη χώρα του περισσότερο από αυτόν - iefimerida.gr

Ο Ιμπραΐμοβιτς τα έβαλε με τον Ολάντ: Τι σόι πρόεδρος είναι αυτός; Βοηθάω τη χώρα του περισσότερο από αυτόν

(ΑΠΕ/ EPA/ JANERIK HENRIKSSON)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ταπεινότητα δεν είναι σε καμία περίπτωση χαρακτηριστικό του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Και δεν χάνει ευκαιρία να το δείξει. Αυτή τη φορά, ασκώντας κριτική στον Φρανσουά Ολάντ.

Ο σταρ του ποδοσφαίρου δήλωσε ότι έχει κάνει περισσότερα για τη Γαλλία, από ότι ο πρόεδρος της χώρας. Ο Σουηδός επιθετικός, που έφυγε από την Παρί στο τέλος της σεζόν, τόνισε ότι με τους φόρους που έχει πληρώσει έχει κάνει μεγάλη συνεισφορά στη γαλλική κοινωνία.

«Τι σόι πρόεδρος είναι ο Φρανσουά Ολάντ; Βοηθάω τη χώρα του περισσότερο από ότι εκείνος», είπε ο Ιμπραΐμοβιτς στη Le Monde. Ο Σουηδός πήγε στην Παρί την ίδια χρονιά που ο Ολάντ έγινε πρόεδρος. Οταν ρωτήθηκε για τη δική του δημοτικότητα στη Γαλλία, σε σχέση με του ηγέτη της χώρας που τα ποσοστά του πέφτουν, απάντησε:

«Ηρθα σαν βασιλιάς και έφυγα σαν θρύλος. Μπορώ να τον κάνω δημοφιλή αν θέλω, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω».

Οσο για το αν ο Ολάντ θα πρέπει να είναι υποψήφιος για δεύτερη προεδρική θητεία, στις εκλογές του 2017, αυτό το άφησε στους άμεσα ενδιαφερόμενους. «Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν έκανε καλή δουλειά. Αλλά αυτό πρέπει να το απαντήσετε εσείς, οι Γάλλοι», είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς Φρανσουά Ολάντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ