Νίκος Φωτόπουλος: Θα με ξανασυλλάβουν - Δεν θέλω να γίνω βουλευτής - iefimerida.gr

Νίκος Φωτόπουλος: Θα με ξανασυλλάβουν - Δεν θέλω να γίνω βουλευτής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα συνεχίσω τον αγώνα, δήλωσε σήμερα, έξω από το Κέντρο Εκδοσης Διακοπών Ρεύματος της ΔΕΗ στην οδό Μεσογείων ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος που συνελήφθη χθες από τα ΜΑΤ μαζί με άλλους 15 για την κατάληψή του.

Ο κ. Φωτόπουλος η δίκη του οποίου στο Αυτόφωρο θα γίνει την επόμενη εβδομάδα επισήμανε ότι ο αγώνας του θα ενταθεί και ευχαρίστησε την γενική γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και τον πρόεδρο του Συνασπισμού Αλέξη Τσίπρα για τη συμπαράστασή τους και κάλεσε για μια ακόμη φορά την κυβέρνηση να καταργήσει το χαράτσι.

Επίσης, απαντώντας σε όσους τον κατηγορούν ότι χρησιμοποιεί τη θέση του για να μπει στην πολιτική είπε: «Η πολιτική με ενδιαφέρει, αλλά δεν με ενδιαφέρει να γίνω πολιτικός σε καμία θέση. Ούτε βουλευτής, ούτε νομάρχης, ούτε δήμαρχος.»

Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ και τη σημερινή του πολιτική είπε: «Δεν θα φύγουμε εμείς από το κόμμα, στο οποίο έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας και το οποίο υπηρετούμε 35 χρόνια, για να μείνουν οι χθεσινοί. Αυτοί που αν τους ρωτήσεις τι είναι το ΠΑΚ θα απαντήσουν: "Ποιες οι μπαταρίες;"».

Παράλληλα, δήλωσε ότι η επόμενη μάχη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ είναι κατά της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων και προέβλεψε ότι η επόμενη σύλληψή του θα είναι στη διάρκεια αυτών των κινητοποιήσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ