Κρίνεται το «ευρωπαϊκό» μέλλον του Πανιωνίου - «Πράσινους» στόχους έχει ο Ουζουνίδης - iefimerida.gr

Κρίνεται το «ευρωπαϊκό» μέλλον του Πανιωνίου - «Πράσινους» στόχους έχει ο Ουζουνίδης

Πηγή:Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η UEFA είναι αυτή που θα αποφασίσει το μέλλον του Πανιωνίου όσον αφορά την ευρωπαϊκή του παρουσία ή όχι, την επόμενη σεζόν. Η εκτελεστική επιτροπή είναι πλέον υπεύθυνη μετά την προσφυγή που κατέθεσε ο ΠΑΣ Γιάννινα ενώ από την απόφαση είναι πολύ πιθανό να εξαρτηθεί και ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει με αγωνία την απόφαση της UEFA προκειμένου να οργανώσει τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί ο Πανιώνιος στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ο Ελληνας τεχνικός, έχει βάλει πάντως στο «μάτι» δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, σε περίπτωση που ο Αντρέα Στραματσόνι εισηγηθεί την παραχώρησή τους.

Πρόκειται για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη και τον Νίκο Καλτσά. Αν και ο πρώτος πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Ιταλό τεχνικός, ο δεύτερος παρέμεινε «εξαφανισμένος» στο 2ο μισό του πρωταθλήματος παρά το γεγονός ότι είχε πραγματοποιήσει αρκετά καλές εμφανίσεις.

Στη Νέα Σμύρνη φιλοδοξούν πάντως πως δεν θα αλλάξει κάτι στην απόφαση για την ευρωπαϊκή τους συμμετοχή και πως από το πρωί της Πέμπτης θα είναι σε θέση άπαντες να τρέξουν πιο ζεστά τα μεταγραφικά ζητήματα για την ενίσχυση του συλλόγου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πανιώνιος μεταγραφές Παναθηναϊκός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ