Πιτσιρικάς αιφνιδίασε τον Μπολτ -Τον ρώτησε πόσα κορίτσια έχει [βίντεο] - iefimerida.gr

Πιτσιρικάς αιφνιδίασε τον Μπολτ -Τον ρώτησε πόσα κορίτσια έχει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολο περίεργες ερωτήσεις από μπόμπιρες δέχεται τελευταία ο Γιουσέιν Μπολτ. Και αυτή τη φορά αιφνιδιάστηκε.

Ο παγκόσμιος ρέκορντμαν των σπριντ δεχόταν ερωτήσεις από παιδιά σε μία συνέντευξη Τύπου πριν από λίγες ημέρες και όλα φαίνεται να κυλούν ομαλά. Οι λιλιπούτειοι θαυμαστές του έκαναν τις συνήθεις παιδικές ερωτήσεις όπως «Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου;»- «Να χάσω στους Ολυμπιακούς αγώνες», τους είπε- ή «Ποιο είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά σου» -η νίκη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων το 2002.

Η ατμόσφαιρα όμως πήρε... φωτιά, όταν το μικρόφωνο πέρασε στα χέρια ενός αγοριού με ελαφρώς πονηρό ύφος, που ξεστόμισε την επίμαχη ερώτηση: «Πόσες κοπέλες έχεις;». Προσπαθώντας να συγκρατήσει τα γέλια του, μάταια, ο Μπολτ άρχισε να φωνάζει «Μία, μία, μία», με όλα τα πιτσιρίκια να έχουν «σκάσει» στα γέλια με την αντίδρασή του και τον Ολυμπιονίκη να ρωτά «Ζεσταίνεται κανένας άλλος εδώ;».

Πρόσφατα, ο Μπολτ είχε μία ακόμη αστεία στιγμή με έναν μπόμπιρα, ο οποίος πήρε το μικρόφωνο σε συνέντευξη Τύπου και αφού το σκέφτηκε καλά τον ρώτησε «Κύριε Μπολτ, πόσο κάνει 1 συν 1;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιουσέιν Μπολτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ