Μήλα στο τηγάνι - iefimerida.gr

Μήλα στο τηγάνι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ένα ραφινάτο πιάτο για να συνοδεύσετε ψητά κρέατα και κοτόπουλο. Ξεφεύγετε οριστικά από τις τηγανητές πατάτες.

Υλικά

  • 2 ως 4 μήλα γκόλντεν και Τριπόλεως (γλυκά και ξινά)
  • 1 κουταλιά ζάχαρη (προαιρετικά)
  • 1 κουταλιά σούπας βούτυρο
  • Λίγο θυμάρι
Μήλα στο τηγάνι | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Καθαρίστε τα μήλα και κόψτε τα σε οκτώ κομμάτια
  • Εγώ δεν πετάω τη φλούδα, για να μη λιώσουν
  • Πετάξτε την καρδιά και τα κουκούτσια
  • Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, λιώστε το βούτυρο
  • Τοποθετήστε τα μήλα και αφήστε τα να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές
  • Αν τα μήλα είναι ξινά, προσθέστε 1 κουταλιά ζάχαρη, γίνονται καραμελωμένα
  • Το θυμάρι στο σερβίρισμα
Μήλα στο τηγάνι | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή μήλα τηγάνι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ