Αφράτα αυγά, σκραμπλ - iefimerida.gr

Αφράτα αυγά, σκραμπλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα αυγά που συναντάμε στο πρωινό των ξενοδοχείων και σπάνια είναι πετυχημένα!


Γαλλιστί λέγονται « brouillés», αγγλιστί λέγονται «scrambled» που σημαίνει «ανακατεμένα», «χτυπημένα». Τρώγονται θαυμάσια και ως κύριο γεύμα αυτά τα αυγουλάκια, με μια σαλάτα.
Εχουν κανα-δυό μυστικά τα αυγά σκραμπλ για να πετύχουν. Σας δίνω τη συνταγή.


Υλικά

  • 3 αυγά ανά άτομο
  • 1 κουταλιά σούπας βούτυρο
  • Ελάχιστο ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές σούπας γάλα
  • Αλάτι, πιπέρι, μια πρέζα πιπέρι καγιέν, μοσχοκάρυδο, μαϊντανό, σχοινόπρασο (προαιρετικά)
Αφράτα αυγά, σκραμπλ | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Σε ένα τηγάνι λιώστε το βούτυρο μαζί με το ελαιόλαδο
  • Σπάστε τα αυγά, χτυπήστε ελαφρά, προσθέστε το γάλα
  • Οταν το τηγάνι ζεσταθεί καλά, ρίξτε το μείγμα
  • ΑΜΕΣΩΣ, βγάλτε το τηγάνι από τη φωτιά
  • Ανακατέψτε ελαφρά επί 15 δευτερόλεπτα (εκτός φωτιάς) με ξύλινη κουτάλα
  • Τα αυγά σκραμπλ είναι έτοιμα!

Μη φοβηθείτε το σχοινόπρασο, απογειώνει τη γεύση του σκραμπλ.

Αφράτα αυγά, σκραμπλ | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυγά συνταγή αφράτα Σκράμπλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ