Αντίστροφη μέτρηση για το EURO - Ολα τα γκολ από τα τελευταία φιλικά [βίντεο] - iefimerida.gr

Αντίστροφη μέτρηση για το EURO - Ολα τα γκολ από τα τελευταία φιλικά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο τέλος της εβδομάδας ξεκινά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στη Γαλλία και οι περισσότερες εθνικές ομάδες ολοκληρώνουν πλέον την προετοιμασία τους. Στα τελευταία φιλικά, ξεχώρισε η καλή «προπόνηση» της Κροατίας επί του Σαν Μαρίνο καθώς η εμφάνιση της Γαλλίας επί της Σκωτίας.

Σλοβακία και Β.Ιρλανδία έμειναν στο 0-0 ενώ η Γαλλία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζιρού επικράτησε 3-0 της Σκωτίας, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο

Η Αυστρία έδειξε να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ηττήθηκε 2-0 από την Ολλανδία, η οποία δεν έχει πάρει την πρόκριση στην τελική φάση του EURO. Οι οράνιε βρήκαν δίχτυα με τους Γιάνσεν και Βαϊνάλντουμ.

Η Κροατία έκανε μια τελευταία δυνατή προπόνηση απέναντι στο Σαν Μαρίνο και επικράτησε 10-0 παίρνοντας χατ-τρικ από δύο ποδοσφαιριστές. Μάντζουκιτς και Κάλινιτς ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους νικητές.

Η Γερμανία επικράτησε 2-0 της Ουγγαρίας, χάνοντας ευκαιρίες για ακόμα περισσότερα γκολ κυρίως στο 2ο ημίχρονο. Το αυτογκόλ του Λανγκ άνοιξε το σκορ ενώ ο Μίλερ στο 63' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Το τέρμα του Μπουράκ Γιλμάζ στο 5ο λεπτό, ήταν αρκετό ώστε να πάρει τη νίκη η Τουρκία απέναντι στην Σλοβενία

Τέλος, η Ρωσία δεν έπιασε καλή απόδοση και έμεινε στο 1-1 με την Σερβία, η οποία αν και αποκλεισμένη από το EURO παρουσίασε αρκετά καλή εικόνα στο τελικό 1-1.

Ανατροπή στην ανατροπή σημειώθηκε στην αναμέτρηση του Βελγίου με τη Νορβηγία, με την ομάδα του Μαρκ Βίλμοτς να παίρνει τελικά τη νίκη με σκορ 3-2.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γαλλία Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα φιλικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ