Αρχισε τις μηνύσεις η Αμπερ Χερντ -Νέες κατηγορίες σε βάρος του Τζόνι Ντεπ - iefimerida.gr

Αρχισε τις μηνύσεις η Αμπερ Χερντ -Νέες κατηγορίες σε βάρος του Τζόνι Ντεπ

(ΑΠΕ/ EPA/ JUSTIN LANE)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αντεπίθεση πέρασε η Αμπερ Χερντ, με την εν διαστάσει σύζυγο του Τζόνι Ντεπ να κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στον κωμικό που την κατηγόρησε ότι εκβιάζει τον ηθοποιό.

Η μήνυση σε βάρος του Νταγκ Στανχόουπ κατατέθηκε σε δικαστήριο της Αριζόνα και περιλαμβάνει νέες κατηγορίες εναντίον του Ντεπ.

Την επομένη της ημέρας που η Χερντ εξασφάλισε περιοριστική εντολή σε βάρος του συζύγου της, έχοντας ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου κατηγορώντας τον για επανειλημμένη σωματική κακοποίηση, δημοσιεύθηκε άρθρο του Στάνχοουπ. Σε αυτό, ο καλός φίλος του Ντεπ έγραφε ότι η Χερντ εκβιάζει τον ηθοποιό και ότι τον απείλησε να πει ψέματα για εκείνον δημοσίως, αν δεν συμφωνούσε με τους όρους του.

Η Χερντ με τη σειρά της έκανε μήνυση στον Στάνχοουπ, απαντώντας ότι είναι απολύτως ψευδής ο ισχυρισμός του ότι κατασκεύασε τις κατηγορίες περί κακοποίησης για να αποσπάσει χρήματα από τον Ντεπ.

«Η Χερντ ποτέ δεν έκανε την όποια κίνηση θα μπορούσε να περιγραφεί έως και στο ελάχιστο ως εκβιασμός», αναφέρει η μήνυση. Παράλληλα ζητά αποζημίωση, την οποία δηλώνει ότι θα δωρίσει σε φιλανθρωπική οργάνωση που φροντίζει θύματα κακοποίησης. Επιπλέον, αναφέρει ότι ο Στάνχοουπ είναι καλός φίλος του Ντεπ και χαρακτηρίζει το άρθρο του ως μέρος μίας συντονισμένης προσπάθειας και σημειώνει ότι είναι γεμάτο ψευδείς και άκρως δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.

«Πρόκειται για μία κλασική περίπτωση επίθεσης στο θύμα, σε μία προσπάθεια να απαξιώσουν την Χερντ, να καταστρέψουν το καλό όνομα και τη φήμη της, να πλήξουν σοβαρά την καριέρα της, μετά από όσα έχει προκαλέσει η βία του Ντεπ σε βάρος της επί χρόνια», αναφέρει ακόμη η μήνυση, σύμφωνα με τον Guardian.

Ακόμη, αποκαλεί τον σύζυγό της αλκοολικό και ναρκομανή- κάτι που είχε αναφέρει και στην αίτησή της για περιοριστικά μέτρα- ενώ προσθέτει ότι οι καταχρήσεις του αυξήθηκαν με τα χρόνια. Τον κατηγορεί ότι την χτυπούσε και την κλωτσούσε πολλές φορές, της πετούσε αντικείμενα και ότι της προκαλούσε ασφυξία, με αποτέλεσμα εκείνη να φοβάται για τη ζωή της.

«Κατά τη διάρκεια του γάμου τους, η Χερντ έδωσε στον Ντεπ πολλές ευκαιρίες να μείνει νηφάλιος και να αλλάξει τη βίαιη συμπεριφορά του εναντίον της. Οταν τελικά συνειδητοποίησε ότι δεν αλλάζει, για να αποφύγει περαιτέρω τραυματισμό και κίνδυνο τη ζωή της, έκανε το δύσκολο βήμα της αίτησης διαζυγίου και περιοριστικών μέτρων», αναφέρει ακόμη η μήνυση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζόνι Ντεπ Άμπερ Χέρντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ