ΔΗΜΑΡ: Να φέρει ο Φίλης στη Βουλή τον διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους - iefimerida.gr

ΔΗΜΑΡ: Να φέρει ο Φίλης στη Βουλή τον διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή την επικριτική ανακοίνωση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για τον Νίκο Φίλη, η ΔΗΜΑΡ επαναφέρει την πάγια θέση της ότι είναι αναγκαίος ο διαχωρισμός Εκκλησίας-Κράτου.

Ταυτόχρονα ασκεί κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ γιατί όπως υποστηρίζει, δεν προχωρά ούτε σε βασικές αλλαγές, που δεν έχουν σχέση με μνημόνια, και είναι διαχρονικές σχέσεις της Αριστεράς.Ως τέτοιο η ΔΗΜΑΡ θεωρεί δίκαιη τη φορολόγηση της εκκλησιαστικής και μοναστηριακής περιουσίας και το διαχωρισμό Κράτους- Εκκλησίας και στο πλαίσιο αυτό εντάσσει και τις αλλαγές στον τρόπο διδασκαλίας των θρησκευτικών.

Τέλος, η Δημοκρατική Αριστερά,καλεί τον αρμόδιο Υπουργό να φέρει το θέμα στη Βουλή για να μη φαίνεται ότι είναι όμηρος η κυβέρνηση του εθνο-λαικιστή κ.Καμμένου, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΗΜΑΡ φιλης Εκκλησία κράτος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ