Ποινική δίωξη για τον Φωτόπουλο και τους υπόλοιπους συλληφθέντες - iefimerida.gr

Ποινική δίωξη για τον Φωτόπουλο και τους υπόλοιπους συλληφθέντες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποινική δίωξη για παρακώλυση λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του προέδρου της ΓΕΝΟΠ -ΔΕΗ, Νίκου Φωτόπουλου και των υπολοίπων συνδικαλιστών που συνελήφθησαν το πρωί έξω από το κτήριο της ΔΕΗ στο Χολαργό, καθώς και για αντίσταση κατά της αρχής σε έξι εξ αυτών.

Ο κύριος Φωτόπουλος από το παράθυρο της εισαγγελέας φώναξε προς τους δημοσιογράφους και τους συγκεντρωμένους: «Στο μάθημα της υποταγής θα μένουμε πάντα μετεξεταστέοι».

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Περπατάρη, συνήγορο των συνδικαλιστών της ΔΕΗ, οι κατηγορούμενοι εφόσον οδηγηθούν στο αυτόφωρο επιθυμούν να δικαστούν και σκοπεύουν να μην ασκήσουν έφεση σε οποιαδήποτε ποινή που θα τους επιβληθεί.

Στο γραφείο του εισαγγελέα βρέθηκε μάλιστα και ο Μανόλης Γλέζος, ζητώντας να καταθέσει υπέρ των συλληφθέντων, χωρίς αυτό να πραγματοποιηθεί, καθώς δεν προβλέπεται τέτοια διαδικασία στο στάδιο της ποινικής δίωξης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ