Στον εισαγγελέα ο συλληφθείς Νίκος Φωτόπουλος - iefimerida.gr

Στον εισαγγελέα ο συλληφθείς Νίκος Φωτόπουλος

αστυνομία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκαν, με κλούβα της αστυνομίας οι 15 συνδικαλιστές και εργαζόμενοι της ΔΕΗ, που συνελήφθησαν το πρωί στον Χολαργο. Στον χώρο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ έχουν συγκεντρωθεί φίλοι και συνάδελφοι των συλληφθέντων, αλλά και εκπρόσωποι από άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις, για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους. Την ώρα που κατέβαιναν οι συνδικαλιστές από την κλούβα, οι συγκεντρωμένοι τους χειροκροτούσαν φωνάζοντας συνθήματα.

Σε βάρος τους έχει σχηματισθεί δικογραφία από τη Διεύθυνση Αστυνομίας βορειοανατολικής Αττικής, για διακοπή ομαλής λειτουργίας της υπηρεσίας, ενώ κάποιοι κατηγορούνται για αντίσταση και σωματικές βλάβες.

Στη σύλληψη των συνδικαλιστών η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ απαντά με 48ωρη απεργία στα μηχανογραφικά κέντρα της ΔΕΗ, σήμερα και αύριο, και 4ωρες στάσεις εργασίας για όλους τους εργαζόμενους στην Αττική, από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, καλεί η ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επέμβαση των ΜΑΤ στα γραφεία της Διεύθυνσης Πληροφορικής της ΔΕΗ, στο Χολαργό

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ