Θεοδωράκης: Εχετε στο επιτελείο σας συνεργάτες του Ακη που έκλεψαν - Τσίπρας: Συκοφαντείτε, λυπάμαι [βίντεο] - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Εχετε στο επιτελείο σας συνεργάτες του Ακη που έκλεψαν - Τσίπρας: Συκοφαντείτε, λυπάμαι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα άκρα έφτασε η αντιπαράθεση του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη συζήτηση για τις offshore.

Ο Στ. Θεοδωράκης πήρε τον λόγο εξαπολύοντας επίθεση κατά της κυβέρνησης για τα «μπρος-πίσω» στο θέμα των offshore, σημειώνοντας ότι «η διάταξη είναι ή προϊόν πονηρής επεξεργασίας ή είναι προϊόν ασχετοσύνης».

Παίρνοντας τον λόγο, ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον επικεφαλής του Ποταμιού ότι προστατεύει τη ΝΔ. Τον λόγο ζήτησε αμέσως ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος είπε σε υψηλούς προς τον πρωθυπουργό: «Εσείς έχετε στο επιτελείο σας ανθρώπους του Άκη Τσοχατζόπουλου που έχουν κλέψει πολιτικό χρήμα», για να προκαλέσει αντιδράσεις από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ, με βουλευτές να του ζητούν να πει ονόματα.

«Ξαφνιάζομαι που κάποιοι εκπλήσσονται από μια αλήθεια. Και αυτή η αλήθεια είναι ότι οι βασικότεροι συνεργάτες του Ακη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος σήμερα είναι στη φυλακή, είτε είναι σε υπουργικές θέσεις σήμερα είτε είναι στο γραφείο του πρωθυπουργού» επέμεινε ο Στ. Θεοδωράκης.

Ο Αλέξης Τσίπρας αντέδρασε και παρότι είχε πει ότι δεν θα ξαναπάρει τον λόγο, άνοιξε το μικρόφωνο. Απευθυνόμενος στον επικεφαλής του Ποταμιού είπε ότι συκοφαντεί.

Οπως είπε ο πρωθυπουργός, είναι άλλο να συνεργάστηκαν κάποιοι μια συγκεκριμένη περίοδο με ένα κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος όπως ήταν ο Ακης Τσοχατζόπουλος και άλλο να είναι καταδικασμένοι επειδή έκλεψαν.

«Δεν είπε ότι υπήρχαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ που εκείνη την περίοδο συνεργάζονταν με τον Ακη Τσοχατζόπουλο, ένα κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος. Και δεν ξέρω αν αυτό είναι το μεμπτό.

Είπε ότι στελέχη που έκλεψαν και καταδικάστηκαν, όπως ο κ. Τσοχατζόπουλος, είναι σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι συκοφαντία. Αντί ο κ. Θεοδωράκης να πει ότι εν τη ρύμη του λόγου του έκανε ένα λάθος συκοφαντεί. Κύριε Θεοδωράκη, δεν εχω να πω κάτι άλλο, απλά λυπάμαι πάρα πολύ για σας» σημείωσε.

Η προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου αμέσως μετά επανέλαβε ότι επειδή οι φράσεις του κ. Θεοδωράκη είναι προσβλητικές, θα διαγραφούν από τα πρακτικά. Σε διαμαρτυρίες από τα έδρανα της αντιπολίτευσης, απάντησε: «Τι θέλετε, να το βάλω σε ψηφοφορία; Είναι δική μου αρμοδιότητα και αυτό αποφασίζω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ