Αγρια κόντρα στη Βουλή: Λοβέρδος: Τι με κοιτάς; - Παρασκευόπουλος: Να μιλάς με ευπρέπεια [βίντεο] - iefimerida.gr

Αγρια κόντρα στη Βουλή: Λοβέρδος: Τι με κοιτάς; - Παρασκευόπουλος: Να μιλάς με ευπρέπεια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονη αντιπαράθεση στη Βουλή, στη συζήτηση για την απόσυρση της διάταξης με τις offshore, είχαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρώην υπουργός επετέθη στην κυβέρνηση αλλά και προσωπικά στον κ. Παρασκευόπουλο. «Ή ευθύνη έχει ο υπουργός που δεν ενημέρωσε για το τι πράττει ή ευθύνη έχει συνολικά η κυβέρνηση» είπε ο κ. Λοβέρδος, για να προσθέσει: «Είναι καταφανέστατο ότι η συγκάλυψη έχει και δράκο πίσω της. Υπάρχει πρόσωπο».

Μάλιστα, απευθυνόμενος στα υπουργικά έδρανα και στον κ. Παρασκευόπουλο, είπε «τι με κοιτάς;». Ο Α. Λοβέρδος, σε υψηλούς τόνους, επέμεινε ότι ο υπουργός ξεγέλασε τη Βουλή και του είπε δείχνοντάς τον με το δάχτυλο: «Πρέπει να ντρέπεται. Αυτός».

Παίρνοντας τον λόγο ο Ν. Παρασκευόπουλος απάντησε: «Νομίζω ότι ο κ. Λοβέρδος θα μπορούσε στις τοποθετήσεις του να υποκρίνεται ότι μπορεί να μου μιλά με ευπρέπεια». Ενώ σε άλλο σημείο είπε απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ: «Ο κ. Λοβέρδος επιβεβαίωσε ότι δεν μπορεί καν να μου μιλά με ευπρέπεια ή έστω με νηφαλιότητα», σχολίασε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ