Οργή στη δίκη του παιδεραστή με το βανάκι: Θύματα του πέταξαν μπουκάλια, γρονθοκόπησαν μάρτυρες - iefimerida.gr

Οργή στη δίκη του παιδεραστή με το βανάκι: Θύματα του πέταξαν μπουκάλια, γρονθοκόπησαν μάρτυρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κλίμα έντασης διεξάγεται η δίκη του 40χρονου Φίλιππου Λεβεντού, ο οποίος πριν από έναν χρόνο είχε συλληφθεί επ' αυτοφώρω την ώρα που επιβίβαζε 13χρονο αγόρι στο ειδικά διαμορφωμένο βαν του με σκοπό να το αποπλανήσει.

Σήμερα, σε μια από τις διακοπές της ακροαματικής διαδικασίας, συγγενείς ενός 14 κοριτσιού που φέρεται, σύμφωνα με τα στοιχεία, να έχει βιαστεί από τον 40χρονο τον Αύγουστο του 2014, επιτέθηκαν με γροθιές και μπουνιές σε μάρτυρα υπεράσπισης του κατηγορουμένου.

Επίσης, ένα ανήλικο κορίτσι μπήκε στην αίθουσα κατά τη διάρκεια της δίκης και πέταξε ένα μπουκάλι στον 40χρονο βρίζοντάς τον, με τους συγγενείς της και τους αστυνομικούς να προσπαθούν μάταια να την ηρεμήσουν.

Ο 40χρονος, από την πλευρά του, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί και συγκεκριμένα αυτές του βιασμού, της απόπειρας αποπλάνησης ανηλίκου και της προμήθειας και κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ