Μια ξεχωριστή ομάδα – Το Βέλγιο πάει στο EURO με 8 επιθετικούς - iefimerida.gr

Μια ξεχωριστή ομάδα – Το Βέλγιο πάει στο EURO με 8 επιθετικούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εθνικές ομάδες έχουν μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει του EURO 2016, οι αποστολές ανακοινώθηκαν και πέρα από τις εκπλήξεις με κάποια δυνατά ονόματα που έμειναν εκτός τελικής φάσης, υπάρχει μια ομάδα που πάει κόντρα στους όποιους κανόνες. Το Βέλγιο.

Τα προβλήματα τραυματισμών επηρέασαν το Βέλγιο ίσως περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα ενόψει της φετινής διοργάνωσης. Το κύμα των τραυματισμών έπληξε τους αμυντικούς του Μαρκ Βίλμοτς, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κομπανί, Λόμπαερτς, Εγχελς και Μπογιατά.

Αναγκάστηκε να καλέσει στην αποστολή τον αμυντικό της Γκενκ, Κριστιάν Καμπασέλε, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ποτέ με την εθνική ομάδα ενώ φαίνεται πως άλλαξε και σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστούν οι «κόκκινοι διάβολοι» στα γήπεδα της Γαλλίας.

Ο Βίλμοτς κάλεσε 8 επιθετικούς, την στιγμή που κατά μέσο όρο όλοι οι ομοσπονδιακοί προπονητές καλούν 4 με 6 επιθετικούς στην αποστολή.

Συγκεκριμένα κάλεσε τους Μπατσουαγί (Μαρσέιγ), Μπεντέκε (Λίβερπουλ), Καράσκο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ντε Μπρούινε (Μάντσεστερ Σίτι), Αζάρ (Τσέλσι), Λουκάκου (Εβερτον), Οριγκί (Λίβερπουλ), Μέρτενς (Νάπολι). Από τους 8 μόλις οι δύο μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μέσοι ενώ αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως σε ολόκληρη την αποστολή υπάρχουν μόλις τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να καλύψουν και τα αμυντικά τους καθήκοντα στο κέντρο. Ο Ντεμπελέ της Τότεναμ, ο Ναϊγκολάν της Ρόμα και ο Βίτσελ της Ζενίτ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 Βέλγιο αποστολή επιθετικοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ