Είναι πιάτο που σερβίρουν τα μεγάλα εστιατόρια και μπορεί να μπει και στη δική σας ντελικάτη κουζίνα.
Αν το συνοδεύσετε με λίγη σαλάτα ή ρόκα, προσθέσετε μια μπάλα μοτσαρέλα ή βάλετε και σύκα όταν έρθει η εποχή τους, τότε αποτελεί κυρίως πιάτο!
Υλικά
- 1 πεπόνι ώριμο
- 5 φέτες λεπτές προσιούτο Στρεμμένου ή Πάρμας
- Σαλάτα, ρόκα
- Λίγο ελαιόλαδο
- Πιπέρι και φέτες λεμονιού

Εκτέλεση
- Καθαρίστε το πεπόνι και κόψτε λεπτές φετούλες
- Τυλίξτε με το προσιούτο
- Τρώγεται σκέτο, με λίγο πιπέρι
- Αν θέλετε προσθέστε σαλάτα και ρυθμίστε αναλόγως τη σάλτσα σας
- Τοποθετήστε φετούλες λεμονιού για food styling

Αν το προσφέρετε μαζί με απεριτίφ στην καλοκαιρινή σας βεράντα, προσθέστε μια μπαλίτσα μοτσαρέλα και μια σταγόνα κόκκινο ξύδι μπαλσάμικο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο