Μητέρα εξέδιδε την 12χρονη κόρη της για μία βότκα και λίγα ευρώ - iefimerida.gr

Μητέρα εξέδιδε την 12χρονη κόρη της για μία βότκα και λίγα ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας 67χρονος από το Ηράκλειο κατηγορείται πως εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ένα 12χρονο κορίτσι, με τη συγκατάθεση της μητέρας του παιδιού. Ο ηλικιωμένος είχε συλληφθεί στο πάρκινγκ του Βενιζελείου, όπου είχε οδηγήσει το άτυχο κοριτσάκι, την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με το βούλευμα η μητέρα, αλλά και η αδερφή της μικρής είχαν πλήρη επίγνωση της κατάστασης και μάλιστα φέρονται πως «θυσίαζαν» το κοριτσάκι για ένα μπουκάλι βότκα, μερικούς καφέδες και λίγα ευρώ.

Σύμφωνα με το cretalive.gr ο 67χρονος - ο οποίος δηλώνει νομοταγής οικογενειάρχης - φέρεται να είχε οδηγήσει τουλάχιστον τέσσερις φορές το κοριτσάκι σε ερημικές τοποθεσίες, με τις «ευλογίες» της μητέρας και της αδερφής του. Στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι απλώς βοηθούσε την οικογένεια επειδή την λυπόταν και ότι το κοριτσάκι τον ακολουθούσε στα ψώνια. Ισχυρίστηκε μάλιστα πως την είχε φιλήσει μία και μοναδική φορά στο μέτωπο από στοργική διάθεση.

Για τη μητέρα της 12χρονης, η οποία κρατείται στις φυλακές Νεαπόλεως, το Δικαστικό Συμβούλιο την παραπέμπει σε δίκη για την κακουργηματική κατηγορία της προαγωγής στην πορνεία της ανήλικης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ