Είναι ένα πιάτο αντάξιο των μεγάλων σεφ που μπορείτε να το κάνετε στην κουζίνα σας με απλά υλικά.
Υλικά
- 2 στήθη κοτόπουλο
- Μερικά μανιτάρια λευκά
- 1 κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 κουταλιές του γλυκού μουστάρδα (μια απλή και μια με σπόρους)
- 4 κουταλιές σούπας κρέμα γάλακτος
- 1 κουταλιά σούπας εστραγκόν φρέσκο, ψιλοκομμένο
- Η εστραγκόν ξερό, αν δεν βρείτε το φρέσκο
- 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόψτε το στήθος κοτόπουλο σε κύβους, κόψτε το κρεμμύδι και το σκόρδο
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε τη μουστάρδα με την κρέμα γάλακτος και το εστραγκόν
- Σε ένα τηγάνι ροδίστε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο
- Προσθέστε τα μανιτάρια και το σκόρδο, αφήστε να ασπρίσουν
- Προσθέστε το κοτόπουλο και αφήστε το να σιγοψηθεί, ανακατεύοντας συχνά, για 20 λεπτά
- Αλάτι και πιπέρι
- 2 λεπτά πριν το τέλος, ρίξτε τη σάλτσα μουστάρδας και είναι έτοιμο!
- Σερβίρετε με ρύζι, κινόα ή πατάτες τηγανητές, ή σαλάτα
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο