Ντόρα: «Να παραιτηθεί ο Καπελέρης» - iefimerida.gr

Ντόρα: «Να παραιτηθεί ο Καπελέρης»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να υποβάλει την παραίτηση του ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης, από τη θέση του γενικού γραμματέα Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων του υπουργείου Οικονομικών, ζήτησε το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη. Σε ανακοίνωση που έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Δημήτρης Ζαφειριάδης ανέφερε τα εξής: «Αν και η υπόθεση για ύπαρξη «παραμηχανισμού» στο υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης από τη Δικαιοσύνη, πολιτικά το αυτονόητο που πρέπει να κάνει ο γενικός γραμματέας Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων του υπουργείου Οικονομικών κ. Γ. Καπελέρης, που έχει κληθεί ως ύποπτος από τον εισαγγελέα, είναι να υποβάλλει σήμερα την παραίτησή του.
Η υπόθεση αυτή και πολλές άλλες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας στο παρελθόν, επιβεβαιώνει το γεγονός πως πρέπει άμεσα να υπάρξει μια συστηματική εκστρατεία εκκαθάρισης του υπουργείου Οικονομικών από τα οργανωμένα κυκλώματα της διαφθοράς».

ο γενικός γραμματέας Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων του υπουργείου Οικονομικών

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ